HC Zalău joacă în Cupa României cu bronzul pe masă

Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” va fi miercuri, începând cu ora 19, gazda partidei dintre HC Zalău şi SCM Craiova, meci contând din cadrul optimilor de finală ale Cupei României.
Pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici ar putea fi ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, chiar şi în cazul unei victorii, astfel că oficialii clubului zălăuan au dorit ca în cadrul acestei partide să aibă loc şi festivitatea de premiere a jucătoarelor de la HC Zalău, care au cucerit bronzul naţional în acest an.
La eveniment va fi prezent şi Mihai Bocan, secretarul general al Federaţiei Române de Handbal.
Preţul unui bilet pentru acest meci va fi de 5 lei, tichetele urmând a fi puse în vânzare miercuri, începând cu ora 15, la casieria Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”.
Zălăuanii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a fi alături de medaliatele cu bronz din acest sezon.

Alte articole

2 Thoughts to “HC Zalău joacă în Cupa României cu bronzul pe masă”

  1. marioara

    Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

  2. Dinu

    Trebuie sa joace bine ,pentru a sta fericite la premiere . Merita felicitari din plin ,pentru ceea ce au realizat in acest an ,adevarata performanta intr-un sport performant pe plan Euro si mondial !

Leave a Comment