HC Zalau isi reia de maine pregatirile pe plan local

Magazin Salajean 15 decembrie 2011 0

HC Zalau isi reia de maine pregatirile pe plan localDupa un stagiu de pregatire de zece zile efectuat la Cheile Gradistei, lotul pregatit de Gheorghe Tadici a revenit aseara din cantonamentul de la Cheile Gradistei.

Handbalistele de la HC Zalau vor avea o zi de pauza, urmand ca maine sa-si reia pregatirile pe plan local.

Clubul zalauan va organiza saptamana viitoare un nou turneu de verificare, dupa ce, la inceputul acestei luni, a avut loc un alt turneu, Cupa Zalaului, la care au fost invitate trei echipe din Ungaria: Ferencvaros Budapesta, DVCS Debrecen si ENKSE Bekescsabai.

Si turneul din perioada 21 – 22 decembrie va fi unul international, anuntandu-si prezenta si formatia din Serbia, RK Zajekar, adversara Zalaului de anul trecut, din Cupa EHF.

La turneu va mai fi prezenta si HCM Baia Mare, iar cea de-a patra formatie se va cunoaste cu exactitate in zilele urmatoare.

Una dintre variante este Craiova, insa si-au exprimat dorinta de a reveni la Zalau si antrenorii echipelor Ferencvaros Budapesta, respectiv ENKSE Bekescsabai.

Pana la reluarea Ligii Nationale, programata in data 14 ianuarie, Ciuciulete si compania vor participa la un turneu de verificare si la Baia Mare.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco.

Colaboratori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »