HC Zalau isi afla marti adversara din Cupa EHF

Magazin Salajean 23 iulie 2010 0

HC Zalau isi afla marti adversara din Cupa EHF

Calificata, din nou, intr-o cupa europeana, dupa o pauza de patru ani, HC Zalau isi va afla marti adversara din Cupa EHF, tragerea la sorti urmand sa aiba loc la Viena. Formatia pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu va evolua direct in turul al doilea, unde vor evolua 32 de echipe (28 care vor intra direct in turul doi, cele doua castigatoare din primul tur si doua echipe invinse in primul tur al Ligii Campionilor). Alaturi de formatia zalauana, in Cupa EHF va evolua si HCM Dunarea Braila, echipa clasata pe locul cinci la finalul sezonului trecut. De mentionat ca HC Zalau va fi cap de serie.

Handbalistele zalauance s-au intors marti seara din cantonamentul de la malul marii, unde au efectuat pregatiri mai bine de o saptamana, iar de azi vor pleca intr-un nou stagiu de pregatire, la munte, locatia aleasa fiind in apropierea orasului Campulung Muscel. Chiar daca ieri nu se stia cu exactitate numarul de zile pe care HC Zalau le va petrece in cantonamentul de la munte, managerul Gheorghe Tadici a precizat ca intentioneaza sa conduca cel putin 12 sedinte de pregatire. Cat despre perioada petrecuta pe malul marii, tehnicianul de la poalele Mesesului a afirmat: Cantonamentul de la mare a decurs bine, pe alocuri chiar foarte bine. Cel mai important este insa ca nu s-a accidentat nicio jucatoare.

Incet a intrat si Babeanu in program, ceea ce este un lucru imbucurator. Are o vointa foarte mare. Sper sa avem continuitate in pregatire, la fel ca anul trecut, si sa atingem varful de forma la momentul potrivit, a declarat managerul Gheorghe Tadici. In cantonamentul de la Constanta au participat 17 jucatoare, printre care s-au aflat si cele patru handbaliste transferate in aceasta vara: Cristina Sanda, Simina Vezentan, Adriana Tamas si Ecaterina Ioana Nita. Primele trei sunt handbaliste care s-au aflat la final juniorat la Extrem Baia Mare, in timp ce Nita a evoluat ultima data la Rapid Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »