HC Zalău îşi află abia joi adversarele din grupele Cupei EHF

Tragerea la sorţi a grupelor Cupei EHF nu va mai avea loc marţi, cum a fost anunţată initiţal, fiind programată joi, 23 noiembrie, începând cu ora 12, la Viena.
Federaţia Europeană de Handbal a anunţat şi componenţa celor patru urne, HC Zalău fiind repartizată în urna a treia valorică, alături de SCM Craiova, Byasen Handball Elite Trondheim (Norvegia) şi Issy Paris Hand (Franţa).
În prima urnă valorică au fost introduşi capii de serie, cele patru echipe venite din Liga Campionilor: Larvik (Norvegia), Vipers Kristiansand (Norvegia), Vistal Gdynia (Polonia) şi Brest Bretagne Handball (Franţa).
În prima fază, vor fi extrase echipele din primele două urne valorice, dar, având în vedere că nu se vor afla în aceeaşi grupă două echipe dintr-o ţară, Byasen, din urna a treia valorică, nu va face parte din grupele în care se vor afla Larvik şi Vipers Kristiansand. La fel se va întâmpla şi în cazul danezelor de la Koebenhavn Haandbold, care vor face parte dintr-o grupă în care nu se vor afla Randers şi Viborg. Alte două echipe din Rusia, Lada Togliatti şi Kuban Krasnodar, aflate în urne diferite, nu vor putea evolua în aceeaşi grupă.
Printre viitorii posibili adversari ai echipei zălăuane se află Lada Togliatii, formaţie în faţa căreia a jucat finala Cupei EHF în urmă cu cinci ani.

Leave a Comment