HC Zalău, învinsă la un gol pe terenul Ploieştiului

Marius Morar 22 februarie 2013 1
HC Zalău, învinsă la un gol pe terenul Ploieştiului

CSM Ploieşti – HC Zalău 20 – 19 (12 – 8)

CSM Ploieşti: portar – Cristescu; marcatoare – Enescu (8), Toma (4), Manda (4), Luca (3), Tudorache (1). Antrenori: Simona Gogârlă şi Mircea Anton

HC Zalău: portari – M. Mureşan, A. Mureşan; marcatoare – Tănăsie (4), Trif (3), Pera (3), Czeczi (2), Szucs (2), Şomoi (2), Beşe (1), Varga (1), Bădiţă (1). Manager: Gheorghe Tadici

HC Zalău nu a avut puterea să repete şi vineri seara, la Ploieşti, evoluţia bună din partida cu Braşovul, pierzând la un gol (19 – 20) duelul din deplasare, cu formaţia prahoveană.

Cu portarul Cristescu în mare formă, ploieştencele au început tare încă din startul partidei, având patru goluri avans, 5 – 1 în minutul opt. Zalăul a greşit destul de mult pe faza de atac, a ratat multe ocazii chiar din situaţie de unu la unu, permiţându-le gazdelor să aibă tot timpul un avans de cel puţin două goluri. Cuplul feminin de arbitri, Duţă şi Florescu, au dictat câteva decizii eronate împotriva Zalăului, care l-au scos din sărite pe Gheorghe Tadici, tehnicianul zălăuan primit cartonaş galben în minutul 12. Cu un minut înaintea de încheierea primei reprize, managerul zălăuan a primit cartonaşul roşu, pentru proteste, la 12 – 8 pentru Ploieşti, scor ce avea să se înregistreze şi la pauză, pe tabelă.

Repriza a doua a fost ceva mai bună pentru HC Zalău, dar Cristescu şi-a continuat forma bună în poarta ploieşteană, iar echipa lui Tadici a reuşit să restabilească egalitatea abia în minutul 55, după ce Loredana Pera a transformat o aruncare de la şapte metri. Simona Gogârlă a şi solicitat timp de odihnă pentru jucătoarele sale, iar gazdele s-au desprins, din nou, la două goluri, 20 – 18, prin Toma şi Enescu. Până la final, Zalăul a mai greşit de câteva ori pe faza de atac, nemaiputând decât să reducă din handicap, prin aceeaşi Pera, care a transformat cea de-a treia aruncare de la şapte metri.

HC Zalău pierde astfel un meci din care şi-ar fi dorit maximum de puncte, pe terenul penultimei clasate, în faţa căreia avea să cedeze, în urmă cu aproape două săptămâni şi vicecampioana “U” Jolidon Cluj.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Rezultat viciat de...Braila 23 februarie 2013 at 10:34 - Reply

    Fetele au jucat slab, unele din ele pt adversar , iar arbitrajul a fost pro….braila , cele doua fiind recunoscute cu radacini ..financiare stabile la Braila . Gogarla a fost dusa de mana la Ploiesti de mister Gatu din motive … E greu sa castigi cand din min 2 esti vanat . Ultimele 5 min sunt elocvente pt maniera de arbitraj(vezi golul 18 si 19 al Ploiestiului ) si faultul de 7m si eliminare la 19:18 asupra lui Somoi , pur si simplu sub ochii spagarei sefe , dar nesanctionat nici cu 9 m , rezultand golul desprinderii la 20 :18. Rezultat VICIAT de cele doua arbitre vandute si spagare …

Lasa un Raspuns »