HC Zalau, invinsa in ultimul minut

Magazin Salajean 1 octombrie 2010 0

HC Zalau, invinsa in ultimul minutCSM Bucuresti – HC Zalau 27 – 25 (15 – 12)

Dupa un meci extrem de disputat, cu multe rasturnari de scor, HC Zalau a fost invinsa in ultimul minut de joc de nou-promovata CSM Bucuresti, dupa ce, in minutul 59, tabela arata egalitate, 25 – 25

HC Zalau a avut un inceput bun de meci in Capitala, conducand ostilitatile mai bine de zece minute, dupa care, CSM Bucuresti a preluat intiativa aflandu-se la conducere pana la finalul primei parti, cand tabela a aratat scorul de 15 – 12. Inceputul reprizei secunde le-a apartinut din nou zalauancelor, care au restabilit egalitatea, dupa care au trecut la conducere, avand chiar un avans de doua goluri (18 – 16). Gazdele nu au cedat, egaland repede situatia pe tabela, dupa care au trecut din nou in avantaj. In minutul 59, cele doua echipe se aflau la egalitate, 25 – 25, insa bucurestencele au marcat de doua ori in ultimul minut, ducand scorul la 27 – 25, rezultat cu care s-a si incheiat partida.

Pentru HC Zalau urmeaza duminica o noua partida, tot in deplasare, la Tomis Constanta, transmisa in direct pe postul de televiziune Digi Sport, cu incepere de la ora 12.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »