HC Zalău, învinsă de naţionala de junioare

Marius Morar 26 iulie 2012 1
HC Zalău, învinsă de naţionala de junioare

După zece zile de prefătire fizică intensă, în care handbalistele zălăuane s-au antrenat doar cu mingile medicinale, echipa pregătită de managerul Gheorghe Tadici a susţinut joi dimineaţa primul meci de verificare din această vară. Tehnicianul zălăuan nu a pus însă prea mult accent pe acest meci, fapt pentru care a şi menajat o serie dintre titulare, printre care Beşe, Szucs şi Şomoi.

HC Zalău a început mai bine jocul, care a durat trei reprize a câte 25 de minute, conducând cu 16 – 10 după prima parte. Gheorghe Tadici a început să ruleze întreg lotul, însă nou-intratele nu s-au ridicat la pretenţiile managerului, astfel că naţionala de junioare a României revenit şi a restabilit egalitatea la 27 după primele două reprize. În jocul echipei zălăuane s-a observat tot mai mult faptul că jucătoarele lui Tadici nu au efectuat deloc pregătire tehnico-tactină până la această oră, lucru de care “tricolorele” pregătite de Popa Sevişteanu au profitat, impunându-se la final cu 42 – 34.

Pentru România, cele mai multe goluri au fost marcate de Tănăsie – 7, Safta, Tiron şi Pricopi, fiecare câte şase goluri, în timp ce pentru HC Zalău, Loredana Pera a marcat de cele mai multe ori, având opt reuşite, urmată de Carmina Bădiţă – 6.

“Aşa cum am mai spus, este vorba de două jocuri programate pe ultima sută de metri, prin care am vrut mai mult să ajutăm echipa naţională de junioare. Nu ne-a interesat rezultatul, chiar de aceea nu am introdus o parte din titulare, iar la celelalte le-am dat drumul tuturor să joace. E greu însă când vi de la o altitudine de 1500 de metri şi nici nu ai făcut niciun antrenament cu mingea. M-a interesat să văd atitudinea fiecărei jucătoare şi capacitatea de luptă la această oră”, a precizat tehnicianul Gheorghe Tadici.

HC Zalău va susţine mâine dimineaţă, tot de la ora 10, un nou meci amical, cu Corona Braşov.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. spectator 27 iulie 2012 at 12:24 - Reply

    mare antrnor, mare echipa! sa pierzi in fata junioarelor nu-i o rusine, dar la un asemenea scor … si la cati bani papa !

Lasa un Raspuns »