HC Zalău întâlneşte echipa momentului din Liga Naţională

Venită după o victorie la trei goluri obţinută pe teren propriu, în faţa echipei CSM Bistriţa, Handbal Club Zalău va avea miercuri după-amiaza un meci mult mai dificil, urmând să evolueze pe terenul echipei HCM Râmnicu Vâlcea. Formaţia din Zăvoi a pierdut în urmă cu trei zile la o diferenţă de doar trei goluri, 24 – 27 meciul cu CSM Bucureşti, fiind un rezultat care a făcut furori în lumea handbalului feminin românesc.
Cu toate acestea, antrenorul Gheorghe Tadici pare încrezător înaintea partidei din Zăvoi.
„HCM Râmnicu Vâlcea are nouă jucătoare străine în lot, iar în urmă cu câteva zile a pierdut la numai trei goluri în faţa celor de la CSM Bucureşti, un rezultat care a făcut furori în Liga Naţională. Suntem în creştere de formă şi cred că putem face faţă echipei adverse, dacă fetele vor respecta sarcinile de joc pe care le-am antrenat. Echipa din Vâlcea are avantajul terenului propriu, dar se poate întâmpla orice. Cu un joc exact din partea fetelor în faza de atac şi cu o apărare fermă, mai bună decât în repriza a doua a meciului cu CSM Bistriţa, cred că ne putem întoarce cu un rezultat favorabil. Investiţiile lor din această vară nu pot fi ignorate, iar în aparenţă, au un lot mai bun decât al nostru, având toate posturile dublate”, a declarat Gheorghe Tadici, care a deplasat întreg lotul la Vâlcea.
Partida dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău este programată la ora 17. După şase etape, echipa din Vâlcea se situează pe locul trei, în timp ce HC Zalău ocupă locul şapte.
În cadrul etapei cu numărul şapte, au mai fost programate partidele: Rapid Bucureşti – CSM Roman, Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila, Corona Braşov – HCM Slobozia, CSM Slatina – Universitatea Cluj, SCM Craiova – Danubius Galaţi. S-a disputat în devans jocul dintre CSM Bistriţa şi CSM Bucureşti, încheiată cu scorul de 46 – 27 în favoarea echipei bucureştene.

Leave a Comment