HC Zalău încheie pe podium turul Ligii Naţionale

Marius Morar 30 ianuarie 2013 6
HC Zalău încheie pe podium turul Ligii Naţionale

HC Dunărea Brăila – HC Zalău 20 – 24 (10 – 8)

Gheorghe Tadici a vorbit mai puţin decât adversarul său de pe banca Brăilei, Ioan Băban, înaintea meciului de miercuri seara. I-a dat o singură dată drept la replică antrenorului Brăilei, iar miercuri seara, a avut pentru acesta cel mai potrivit răspuns la toate acuzele: handbalul se joacă pe goluri, nu pe declaraţii.
HC Zalău a încheiat pe podium turul Ligii Naţionale de handbal feminin, graţie victoriei obţinute miercuri seara, pe terenul echipei HC Dunărea Brăila, scor 24 – 20, după ce gazdele conduceau la pauză cu 10 – 8.
“Este o victorie în faţa unei echipe care aspiră la un loc de cupă europeană. Un succes care ne dă posibilitatea să încheiem pe podium turul Ligii Naţionale, însă mai este un retur, iar drumul e lung până la final. Trebuie să felicit fetele pentru victorie, pentru că au fost admirabile, începând cu portarul Mihaela Mureşan şi terminând cu oricare jucătoare de câmp. Ţin să o felicit în mod special pe Ana Maria Şomoi, care a dat, încă o dată, dovadă de multă putere de luptă şi de loialitate faţă de echipă, după cartonaşul roşu gratuit primit de Ailincăi. A suplinit cu brio 45 de minute atât faza de atac, cât şi cea de apărare, sigur cu ajutorul Valeriei Beşe. Noi ne-am ocupat de pregătire şi de joc. Un personaj de la ei s-a ocupat doar de declaraţii în ultimele două săptămâni şi a făcut o atmosferă foarte urâtă înaintea partidei. Este un individ care vorbeşte mult şi are o boală patologică, care se numeşte narcisism. Declaraţiile lui au fost însă benefice pentru noi, fiindcă nu au făcut altceva decât să le determine pe fete să joace cu mai multă ambiţie. Am demonstrat că medalie de bronz din sezonul trecut am luat-o pe merit, nu pe degeaba”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan a mai afirmat că victoria de la Brăile îi este dedicată şi extremei Alina Czeczi, accidentată grav la braţul drept, la finalul partidei cu “U” Jolidon Cluj. “Mă bucur pentru Tănăsie, care a suplinit-o pe Czeczi. Ea a făcut un meci bun etapa trecută, dar a avut ghinionul să se accidenteze grav etapa trecută. Fetele au ţinut să facă cadou această victorie”.
Următorul meci pentru HC Zalău este programat miercuri, 6 februarie, de la ora 17, la Vâlcea.

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Carcotas.. 31 ianuarie 2013 at 07:54 - Reply

  Felicitari ! Afost un meci de vis, in fata unei sali ostile inca de la incalzire. Tadic a dat o lectie papagalului de Baban ! Bravo lui ! Felicitari echipei !

 2. anonim 31 ianuarie 2013 at 11:18 - Reply

  Ama te bucuri de rezultat.vecinu.

 3. gogu 31 ianuarie 2013 at 13:38 - Reply

  Feicitari domnule profesor !!!, felicitari echipei!

 4. Suporter din tribuna cu abonament.. 31 ianuarie 2013 at 15:58 - Reply

  Felicitari echipei si profesorului , nu atat pentru rezultat cat in special pentru lectia data de handbal si atitudine . Bravo lor !

 5. Dragost.. 31 ianuarie 2013 at 22:42 - Reply

  “Omul sfinteste locul”Aici la handbal nu mai e nevoie de explicatii . Felicitari celor care se ocupa de aceasta echipa !

 6. mama -jucatoare 1 februarie 2013 at 09:20 - Reply

  Felicitari! la aceasta echipa se munceste bine , si se promoveaza jucatoare tinere pe langa 3-4 cu expierenta. Iata a mai debutat o jucatoare f.f tanara de 17 ani ,in acest meci . Are dreptate cel care a scris mai sus . Felicitari dle Tadici pt curajul de a promova si creste tinere jucatoare! Succes pe mai departe.

Lasa un Raspuns »