HC Zalău începe anul cu un turneu de verificare la Cluj

Handbal Club Zalău a încheiat anul 2014 cu un turneu de verificare la Braşov, iar sâmbătă şi duminică participă la primul turneu de verificare din acest an, organizat de Universitatea Alexandrion Cluj

Handbalistele de la HC Zalău au efectuat înaintea sărbătorilor de iarnă un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, după care au participat la un turneu de verificare la Braşov, la care au mai fost prezente Unirea Slobozia, HCM Roman şi formaţia gazdă, Corona Braşov. Echipa zălăuană a pierdut toate cele trei jocuri susţinute, însă managerul Gheorghe Tadici a folosit toate jucătoarele pe care le-a avut la dispoziţie, încercând mai multe formule de joc.
În primul duel, zălăuancele au pierdut cu scorul de 23 – 29 în faţa Romanului, după ce tot moldovencele au condus şi la pauză cu 15 – 10. În al doilea meci, Handbal Club Zalău a pierdut cu 22 – 25 disputa cu Unirea Slobozia, iar în faţa formaţiei organizatoare, Corona Braşov, a cedat cu 27 – 29.
Georgiana Ciuciulete şi compania şi-au reluat pregătirile vineri, urmând să participe sâmbătă şi duminică la un nou turneu de verificare organizat de Universitatea Alexandrion Cluj. La competiţie va mai fi prezentă HC Alba Sebeş, iar formaţia zălăuană va susţine sâmbătă ambele partide din cadrul turneului. Primul meci este programat la ora 11:30, împotriva clujencelor, iar de la ora 17, HC Zalău va înfrunta HC Alba Sebeş.

4 Thoughts to “HC Zalău începe anul cu un turneu de verificare la Cluj”

  1. Suporter

    Au castigat doua jocuri, dar nu joaca inca ce trebuie . @5-20 cu U cluj si 36 -23 cu Sebesul ! PUIU e parca moarta si plina de figuri ..Oare pt ce ? Ca nu arata NIMIC !

  2. Suporter

    Au castigat doua jocuri, dar nu joaca inca ce trebuie . 25-20 cu U cluj si 36 -23 cu Sebesul ! PUIU e parca moarta si plina de figuri ..Oare pt ce ? Ca nu arata NIMIC !

  3. Spectator Volei-handbal

    Bine ca macar in acest ziar se prezinta realitatile de la echipa , pt ca in asa zisul ziar de sport dezinformator si rau intentionat , se denigreaza activitatea unei echipe care a adus glorie pt judet si oras de asa zisi ziaristi de ocazie , fara veleitati si suport minim profesional (vezi degradarea sefului lor si o sa intelegeti ……multe…)care ei posteaza despre handbal si tot ei fac comentarii . Ridicoli irecuperabili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Anonim

    Ii urez La Multi Ani asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca. De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

Leave a Comment