HC Zalau, in revenire de forma

Magazin Salajean 11 decembrie 2007 0

HC Zalau, in revenire de forma

HC Zalau a inregistrat trei victorii din tot atatea meciuri disputate la editia a II-a a Cupei de iarna, desfasurata la finalul saptamanii trecute la Zalau. Echipa antrenata de Sorin Radulescu a intalnit in primul meci Universitatea Timisoara, formatie de care a trecut cu scorul de 37 – 19, dupa ce in primul sfert de ora scorul a fost strans, zalauancele conducand in minutul 17 doar cu scorul de 9 – 8. Pana la finalul primei parti, Crap si compania s-au distantat pe tabela, iar pauza le-a gasit in avantaj cu 7 goluri (20 – 7). Repriza a doua a fost mai reusita pentru handbalistele lui Radulescu, acestea marindu-si avansul pana pe finalul meciului, iar victoria a fost la 18 goluri. Cea mai buna marcatoare in meciul cu Timisoara a fost Gabriela Bologa (12 goluri), urmata de Adriana Holhos (7), Daniela Crap (4), Mihaela Ivan (4), Alina Bratu (3), Mihaela Teodorescu (2), Mariana Carstoaica (1) si Alina Ciordas (1).

In cel de-al doilea meci, HC Zalau a intalnit ^U^ Jolidon Cluj, echipa de care a trecut cu scorul de 31 – 25, dupa o evolutie foarte buna a jucatoarelor zalauance. Crap si compania a condus si la pauza cu scorul de 20 – 16. Cea mai buna marcatoare a echipei noastre a fost Adriana Holhos, cu sapte reusite.

A urmat ultimul meci, cel cu HCM Baia Mare, care se anunta extrem de disputat, avand in vedere mai ales rivalitatea de pe banca tehnica. Tocmai ca sa demonstreze ca baimarencele sunt mai bune, antrenorul Ioan Baban si-a adunat toata garnizoana, pentru a putea obtine victoria. Numai ca, jucatoarele antrenate de Sorin Radulescu s-au mobilizat foarte bine, iar pe final au reusit sa se impuna la nu mai putin de 9 goluri. A fost o victorie care demonstreaza ca HC Zalau este intr-o revenire de forma, dat fiind faptul ca in campionat, zalauancele au fost invinse pe teren propriu de baimarence cu scorul de 25 – 23. ^Incepem si noi sa jucam mai bine. Conteaza foarte mult concentrarea la finalizare, lucru care la noi incepe sa se imbunatateasca. De fapt, au fost cateva meciuri in campionat pe care le-am pierdut tocmai din cuza deselor ratari^, a spus dupa turneu antrenorul Radulescu. Inceputul de meci le-a apartinut oaspetelor, care au condus pana in minutul 12, dupa care HC Zalau a restabilit egalitatea si a trecut la conducere. Pauza le-a gasit pe zalauance cu trei goluri in avans (17 – 13), dar in repriza a doua acestea si-au marit avansul, impunandu-se in final cu scorul de 37 – 28.

Pentru HC Zalau au evoluat: Smedescu, Nichita – Lazer Somoi (2), Crap (10), Holhos (9), Vlad (2), Teodorescu (2), Ivan (3), Bologa (5), Bratu (3), Viscreanu (1).

Celelalte rezultate inregistrate la cupa de iarna sunt: Universitatea Timisoara – HCM Baia Mare 20 – 31, ^U^ Jolidon Cluj – HCM Baia Mare 33 – 33 si Universitatea Timisoara – ^U^ Cluj 19 -38. In urma acestor rezultate, HC Zalau a ocupat la final prima pozitie, fiind urmata de ^U^ Jolidon Cluj si HCM Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »