HC Zalau, in grafic dupa primele cinci etape din 2011

Magazin Salajean 31 ianuarie 2011 0

HC Zalau, in grafic dupa primele cinci etape din 2011

HC Zalau – HCM Buzau 40 – 24 (21 – 13)

HC Zalau: Mirela Nichita, Mihela Cheta – Florina Ciobanu (7), Mariana Cristoaica, Florina Turcal (1), Andrada Trif (6), Alina Czeczi (3), Crina Ailincai (2), Mihaela Viscreanu, Cristina Sanda, Dana Babeanu (5), Georgiana Ciuciulete (6), Nicoleta Molfea (6), Ana Maria Somoi (4). Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu.

HCM Buzau: Ana Maria Nazareanu – Bianca Chelaru (1), Nicoleta Gasca (7), Daniela Braniste (3), Ana Maria Stoica (4), Lacramioara Rosu (1), Ionela Goran (5), Maria Neghea, Daiana Senchiu, Elena Constantinescu (3). Antrenor: Romeo Ilie.

HC Zalau se afla in grafic dupa primele cinci etape din noul an, cu o infrangere suferita in prima etapa, in fata Oltchimului si patru victorii consecutive, ultima fiind obtinuta sambata, in fata formatiei HCM Buzau. Asa cum era de asteptat, zalauancele au condus ostilitatile din primul pana in ultimul minut, obtinand la final o victorie la 16 goluri diferenta (40 – 24), dupa ce la pauza tabela a aratat scorul de 21 – 13. Diferenta a fost mai mica in primele 20 de minute, HC Zalau avand o singura data avantaj de cinci goluri, in minutul 15, cand tabela a aratat scorul de 9 – 5. Cu un minut inainte de finalul primei parti, Ciuciulete si compania conduceau cu 21 – 11, insa oaspetele au mai marcat de doua ori pana la pauza.

Diferenta dintre cele doua echipe s-a vazut si mai mult dupa revenirea de la vestiare atat pe teren, cat si pe tabela. In minutul 40, scorul era 28 – 17, Zalaul avand avans de 11 goluri si in minutul 50, cand tabela arata scorul 33 – 22. Diferenta a crescut in ultimele zece minute, zalauancele marcand patru goluri consecutive si ducand scorul la 36 – 22. Pana la final echipa lui Tadici a mai inscris de patru ori, in timp ce buzoiencele au mai marcat doua goluri.

La finalul meciului, Tadici s-a aratat multumit de faptul ca echipa sa a obtinut patru victorii din primele cinci etape ale anului, insa nu la fel de multumit a fost de jocul echipei din partida de sambata. Am obtinut a patra victorie consecutiva si ne bucuram pentru ca suntem in grafic. Cred ca a fost o diferenta clara intre cele doua echipe. O spune si pozitia din clasament. Fetele cresc de la etapa la etapa, insa e loc de mai bine. Ne bucuram ca suntem pe pozitia aceasta in clasament si speram ca in luna februarie sa crestem din toate punctele de vedere atat in joc, cat si in clasament. Chiar daca am marcat 40 de goluri sunt nemultumit de faza de aparare. Am luat destule goluri care, in mod normal nu aveam voie sa le primim. Au aparut cateva momente de relaxare si am avut si multe ratari.

Urmatorul duel pentru HC Zalau este programat in data de 9 februarie, cand zalauancele vor evolua in deplasare, la HC Dunarea Braila.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »