HC Zalau, in cantonament la Ocna Sugatag

Magazin Salajean 14 noiembrie 2007 0

HC Zalau, in cantonament la Ocna Sugatag

Antrenorul echipei HC Zalau ne-a precizat ca in sedinta de ieri s-a stabilit ca formatia locala de handbal feminin sa plece luni intr-un stagiu de pregatire la Ocna Sugatag. Perioada de cantonament va fi de sapte zile, dupa care HC Zalau va continua pregatirea pe plan local, insa pana la finalul anului ar putea avea loc si cateva meciuri de verificare. Sper sa fie un cantonament reusit, iar jucatoarele sa aiba o alta evolutie mult mai buna dupa acest cantonament, a spus Sorin Radulescu. Tehnicianul zalauan va incepe cantonamentul din statiunea baimareana cu 14 jucatoare. Va reamintim ca Liga Nationala de handbal feminin va fi intrerupta pana in data de 3 ianuarie, insa HC Zalau va juca in devans meciul de pe teren propriu cu Oltchim Ramnicu Valcea, programat in 28 decembrie.

Risca sa fie suspendata

Imprumutata in aceasta vara la HC Zalau de la Oltchim Ramnicu Valcea, Florentina Ursachi nu a rezistat prea mult la clubul de la poalele Mesesului, fiind data afara ieri de la echipa. Aceasta decizie a fost luata dupa ce saptamana trecuta, marti, a parasit echipa fara sa fie invoita, revenind abia vineri dimineata. In sedinta de ieri, la care au participat persoane din conducerea clubului, s-a luat decizia ca Ursachi sa fie data afara de la echipa. Insa, potrivit antrenorului Radulescu, handbalista ar putea fi chiar suspendata pentru fapta sa, aceasta hotarare urmand a fi luata de Oltchim Ramnicu Valcea, echipa la care Ursachi se afla sub contract.

Trei handbaliste la lotul de tineret

Dupa partida disputata sambata la Sfintu Gheorghe, HC Zalau nu s-a mai intors acasa cu acelasi numar de jucatoare, patru dintre ele ramanand la lotul national de tineret. Este vorba de Alina Czeczi, Alina Bratu si Mihaela Teodorescu. Din pacate, portarul Cristina Santamarean nu va putea continua pregatirea cu echipa nationala de tineret, suferind o interventie chirurgicala zilele trecute. Aflate inca la Sfintu Gheorghe, handbalistele de la lotul national se vor muta la Satu Mare, unde vor continua pregatirea pana in 20 noiembrie. Pana la plecarea in cantonamentul de la Ocna Sugatag, HC Zalau ar putea participa la un turneu amical la Satu Mare, alaturi de echipa nationala de tineret. Sa mai spunem ca, imediat dupa incheierea perioadei de pregatire a formatiei zalauane, la Ocna Sugatag va pleca in cantonament HCM Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »