HC Zalau, in cantonament la Cheile Gradistei

Magazin Salajean 30 noiembrie 2010 0

HC Zalau, in cantonament la Cheile Gradistei

Handbalistele de la HC Zalau au plecat ieri dimineata intr-un stagiu de pregatire la Cheile Gradistei, un complex turistic situat in Moeciu, la 7 kilometri de Castelul Bran si la 30 de orasul Brasov.

Gruparea de la poalele Mesesului se va pregati in statiunea brasoveana pana duminica, cand este programata intoarcerea spre casa.

Desi, initial, managerul Gheorghe Tadici a declarat ca va pleca in cantonament doar cu jucatoarele titulare, acesta a decis pana la urma sa deplaseze la Cheile Gradistei un lot de 14 jucatoare, acasa ramanand doar Simina Vezentan, Mihaela Viscreanu, Adina Muresan, Cristina Sanda si Adriana Holhos, care este in continuare accidentata. Jucatoarele ramase acasa se vor pregati pe plan local sub comanda antrenorului Sorin Radulescu.

Va reamintim ca HC Zalau a incheiat anul pe pozitia a saptea in Liga Nationala, avand zece puncte acumulate, cu cinci victorii si patru infrangeri.

Extrema stanga Alina Czeczi conduce in clasamentul celor mai bune marcatoare, cu 83 de reusite.

Urmatoarea etapa din Liga Nationala este programata in data de 9 ianuarie, HC Zalau urmand sa evolueze in deplasare, in fata multiplei campioane Oltchim Ramnicu Valcea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »