HC Zalău ia în calcul doar varianta victoriei în duelul cu Dunărea Brăila

 

Cu un singur punct acumulat după primele două runde, Handbal Club Zalău ia în calcul doar varianta victoriei în duelul programat duminică, începând cu ora 18, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău.
La fel ca formaţia zălăuană, şi echipa din Brăila a înregistrat o remiză şi o înfrângere în primele două etape, clasându-se pe locul 12, în timp ce Zalăul lui Tadici ocupă locul 10. Dunărea Brăila pare o echipă incomodă la prima vedere, iar antrenorul Dumitru Berbece a declarat că vine la Zalău cu gândul la victorie.
Formaţia de la poalele Meseşului spera să se întoarcă cu trei puncte din deplasarea de săptămâna trecută, de la Galaţi, dar a avut două reprize total diferite. Zalăul a intrat la vestiare cu 14 – 9, iar în final, meciul s-a încheiat 24 – 24.
Partida de la Zalău va fi oficiată de cuplul de arbitri format din buzoienii Georgian Băducu şi Răzvan Voicu.
Preţul unui tichet pentru acest meci este de 8 lei, biletele urmând să se pună în vânzare duminică, începând cu ora 15.
Programul complet al etapei a III-a: Gloria Buzău – Măgura Cisnădie, SCM Craiova – CSM Roman, CSM Slatina – Corona Braşov, CSM Bucureşti – CSM Galaţi, HC Zalău – Dunărea Brăila, Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea şi CS Gloria Bistriţa – CSU Cluj-Napoca.

Leave a Comment