HC Zalău, egala echipei CSM Bucureşti timp de 40 de minute

CSM Bucureşti – HC Zalău 28 – 20 (10 – 11)

Chiar dacă avea în faţă o echipă mult mai bine cotată, cu jucătoare extrem de valoroase, care are stabilit ca obiectiv câştigarea campionatului, HC Zalău a reuşit să pună probleme în multe momente echipei CSM Bucureşti în primul meci din cadrul returului Ligii Naţionale. Spre surprinderea bucureştenilor prezenţi în Sala „Dinamo”, Zalăul a fost echipa care a început mai bine jocul şi a avut avantaj de un gol în cea mai mare parte a primei reprize. În minutul 19, la scorul de 7 – 8, diferenţa putea creşte la două goluri, însă Pintea şi Paşca au ratat singure cu Pessoa în aceeaşi fază. Vetkova a restabilit egalitatea la 8, după care formaţia zălăuană s-a desprins la trei goluri, prin „dubla” lui Ciuciulete şi golul Claudiei Constantinescu. Până la pauză, CSM-ul a revenit la un singur gol în spatele Zalăului, ajutată şi de deciziile arbitrelor Stoica şi Florescu, iar scorul pauzei a devenit 11 – 10.
Zece minute a mai rezistat echipa zălăuană în partea secundă, scorul devenind 16 – 15 pentru CSM Bucureşti în minutul 40. Diferenţa de valoarea dintre cele două formaţii a fost tot mai vizibilă în ultimele 20 de minute. CSM-ul nu a mai făcut atătea greşeli în apărare, iar în atac au trecut mai uşor de apărarea zălăuană. Da Silva a făcut 18 – 16 în minutul 43, ducând pentru prima dată Bucureştiul la două lungimi în faţa Zalăului, iar în ultimul sfert de oră, gazdele s-au desprins la opt goluri, rezultatul final devenind 28 – 20.
Pentru HC Zalău urmează în etapa viitoare meciul de pe teren propriu cu HC Dunărea Brăila, programat vineri, în Sala Sporturilor din Zalău, în timp ce formaţia din Capitală va evoluea pe terenul celor de la Unirea Slobozia.
HC Zalău: Mihaela Cheţa, Ana Maria Inculeţ – Georgiana Ciuciulete (2), Crina Pintea (2), Claudia Constantinescu (8), Diana Puiu (2), Andrada Trif (3), Valentina Bradac (1), Andrada Maior Paşca (2), Alexandra Ciunt, Eliza Cicic şi Ştefania Lazăr. Manager Gheorghe Tadici

One Thought to “HC Zalău, egala echipei CSM Bucureşti timp de 40 de minute”

  1. Adrian

    Doua hoate si mizerabile de arbitre din Bucuresti ( neutralitatea FRH ????) au facut diferenta ! Mizeriile miticilor din Bucurest , sufoca romania !

Leave a Comment