HC Zalău, după puncte la malul Dunării

Marius Morar 11 octombrie 2012 1
HC Zalău, după puncte la malul Dunării

Duminică, ora 11, Sala “Siderurgistul” din Galaţi
HC Danubius Galaţi – HC Zalău

După două săptămâni şi jumătate de pauză, Liga Naţională de handbal feminin a fost reluată miercuri, cu partida dintre Corona Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea (23 – 34). Tot miercuri a avut loc meciul dintre “U” Jolidon Cluj şi HCM Baia Mare (32 – 26), partidă restantă din etapa a IV-a. Etapa a V-a va continua sâmbătă, cu duelul dintre CSM Bucureşti şi SCM Craiova, iar duminică, cu meciul dintre HC Danubius Galaţi şi HC Zalău. Echipa zălăuană vine după o victorie categorică obţinută pe teren propriu, 24 – 14 cu CSM Ploieşti, în timp ce formaţia gălăţeană a fost învinsă în deplasare, de HC Dunărea Brăila, cu scorul de 18 – 23.
Chiar dacă echipa sa va evolua împotriva ultimei clasate, managerul Gheorghe Tadici consideră că jucătoarele sale trebuie să abordeze meciul cu maximă seriozitate, pentru că, gălăţencele vor avea un joc mai bun decât în primele patru etape, când lotul nu a apucat să se omogenizeze. “Galaţiul este o echipă care a început pregătirea puţin mai târziu. Au efectuat o serie de transferuri din străinătate, iar omogenitatea lor a suferit în primele etape. Acum însă, jocul va fi cu totul altul, pentru că pauza care a fost în Liga Naţională a venit foarte bine pentru jucătoarele de la Craiova. În mod cert vor face tot posibilul pentru a lua primele puncte. Nici noi nu suntem întro situaţie foarte plăcută în clasament, prin prisma meciurilor pe care le-am avut. Avem nevoie de puncte, iar dacă azi suntem pe locul opt, cu două victorii, una la Galaţi şi una acasă cu Baia Mare, săptămâna viicotare, am putea urca în primele cinci echipe. Mergem cu gândul de a câştiga meciul”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Partida de la Galaţi va fi oficiată de o brigadă gorjeană, alcătuită din Anton Drăgănescu şi Adrian Eremia.
Meciul este programat duminică, de la ora 11, în Sala “Siderurgistul” din Galaţi.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. David 11 octombrie 2012 at 17:25 - Reply

    Forta HC!!!

Lasa un Raspuns »