HC Zalău, două victorii şi o remiză în turneul de la Cluj

Pregătirea formaţiei HC Zalău pentru sezonul 2014 – 2015 se apropie de final, formaţia condusă de Gheorghe Tadici participând la finalul săptămânii trecute la penultimul turneu de verificare din această vară. Georgiana Ciuculete şi compania au evoluat la cea de-a IX-a ediţie a Memorialului „Tiberiu Rusu”, competiţie la care au mai fost prezente Universitatea Alexandrion Cluj, CSM Ploieşti, Handbal Club Alba Sebeş, Mureşul Târgu Mureş şi ASC Corona Braşov.

Jucătoarele pregătite de Tadici au avut o evoluţie mai bună decât în partidele anterioare, înregistrând două victorii şi o remiză, rezultate în urma cărora s-a clasat pe primul loc la finalul turneului. HC Zalău a dispus în primul meci cu scorul de 34 – 27 de HC Alba Sebeş, iar în al doilea meci a învins cu scorul de 26 – 23 CSM Ploieşti. Adversarul din ultimul meci a fost cel mai redutabil, însă zălăuancele au reuşit să termine la egalitate duelul cu vicecampioana ASC Corona Braşov, scor 26 – 26.
„La turneul de la Cluj, fetele au evoluat mult mai bine decât în primele partide de verificare. Suntem în grafic cu pregătirea, avem opt meciuri amicale jucate, iar după turneul din acest weekend de la Braşov vom avea 11 partide de verificare. Va fi un început greu de campionat, fiindcă vor fi şapte etape în decurs de numai o lună. Sper să nu mai avem parte de accidentări şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul propus, calificarea în play-off. Nu va fi uşor, fiindcă majoritatea echipelor au făcut transferuri importante în această vară, însă, multe dintre jucătoarele noastre au crescut în valoare şi cred că pot face un sezon bun”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan se confruntă cu câteva probleme de lot înaintea începerii sezonului. Pe lângă interul Roxana Varga, care a fost din nou operată după ruptura de ligamente suferită în luna noiembrie a anului trecut, mai sunt indisponibile portarul Adina Mureşan şi jucătoarea Andrada Pop. Prima acuză dureri destul de mari la spate, în timp ce Andrada Pop a fost supusă luni unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate.
Începând din această săptămână, conducerea clubului a pus în vânzare abonamente pentru noul sezon, care pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Sporturilor între orele 15 – 16. Preţul unui abonament la tribuna oficială este de 100 de lei, iar la tribuna A se vor pune în vânzare abonamente pentru pensionari, elevi şi studenţi la preţul de 40 de lei. Aceştia sunt obligaţi să aibă asupra lor carnetul de elev sau student, iar în cazul pensionarilor, cuponul de pensie.

Leave a Comment