HC Zalau, de neoprit la Trofeul Maramures

Magazin Salajean 29 decembrie 2011 0

HC Zalau, de neoprit la Trofeul MaramuresEchipa managerului Gheorghe Tadici a castigat primele doua meciuri din cadrul Trofeului Maramures. Prima partida, sustinuta ieri dimineata, de la ora 10, in fata formatiei ungare ENKSE Bekescsabai, s-a terminat cu scorul 29 – 18, dupa ce zalauancele conduceau la pauza cu cinci goluri (14 – 9). In echipa zalauana a debutat si noua achizitie, Gabriella Szucs, tehnicianul zalauan fiind multumit de evolutia acesteia. Fetele au jucat bine, in special pe faza de aparare. Spun in special pe cea de aparare pentru ca am ratat trei aruncari de la sapte metri si de patru ori din situatie de unu la unu. Szucs s-a intergat bine in echipa si a avut o evolutie buna. Gabriella Szucs a marcat sase goluri la primul sau meci in tricoul echipei HC Zalau.

Editia a XII-a a Trofeului Maramures a debutat cu meciul dintre HCM Baia Mare si Universitatea Jolidon Cluj, partida incheiata cu victoria echipei gazda, scor 23 – 19.

Tot ieri, de la ora 15, HC Zalau a intalnit vicecampioana U Jolidon Cluj, de care a dispus cu 29 – 26 (18 – 12). Aceasta, in conditiile in care managerul Gheorghe Tadici a menajat o parte din jucatoarele de baza. Prima zi a Trofeului Maramures s-a incheiat cu partida HCM Baia Mare – ENKSE Bekescsabai, disputata dupa incheierea editiei.

Turneul de la Baia Mare se va incheia azi, cu partidele: U Jolidon Cluj – ENKSE Bekescsabai si HCM Baia Mare – HC Zalau. Festivitatea de premiere este programata de la ora 13.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »