HC Zalau da sase jucatoare la loturile nationale

Magazin Salajean 28 ianuarie 2008 0

HC Zalau da sase jucatoare la loturile nationale

Nu mai putin de sase jucatoare de la echipa pregatita de Sorin Radulescu au fost convocate la loturile nationale de senioare si tineret. Antrenorul primei reprezentative de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, le-a chemat la lot pe Mihaela Smedescu, Adriana Holhos si Georgiana Coadalata. Lotul convocat de Tadici se va reuni miercuri la Ramnicu Valcea, antrenandu-se timp de cinci zile. Nationala condusa de Tadici si Musi va pregati turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing, care va avea loc in Romania, in perioada 24 – 31 martie.

Lotul convocat: Tolnai, Paslaru, Smedescu – Niculae, Balint, Dobrin- Pacuraru, Holhos, Manea, Barsan, Barcan, Coadalata, Paraschiv, Gasca-Alexandrescu, Mitrea, Vadineanu, Luca, Tataran, Geiger, Cherascu, Senocico, Tacalie, Gogarla, Amariei-Lungu, Neagu si Cartas.

Pe langa cele trei jucatoare care vor pleca la lotul de senioare, de la gruparea zalauana vor pleca trei handbaliste si la nationala de tineret. Acestea sunt Alina Czeczi, Alina Bratu si Cristina Santamarean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »