HC Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape

Magazin Salajean 13 septembrie 2010 0

HC Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape

Daca in prima etapa s-au impus la o diferenta de un gol in fata Buzaului, handbalistele zalauance au obtinut sambata o victorie mult mai clara, pe teren propriu, in fata celor de la Dunarea Braila

HC Zalau – HC Dunarea Braila 27 – 22 (15 – 14)

HC Zalau: Mirela Nichita – Adriana Holhos (3), Mariana Cristoaica (4), Florina Turcas (2), Alina Czeczi (11), Dana Babeanu (2), Georgiana Ciuciulete (4), Nicoleta Molfea, Ana Maria Somoi (1). Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu.

HC Dunarea Braila: Vasile Gabriela, Elena Voicu – Andreea Adespii (4), Raluca Irimia, Ana Maria Dragut, Liliana Craciun (1), Adina Brot (7), Irina Tomuleanu (2), Ada Moldovan (4), Irina Radovici (4), Janina Luca. Antrenor: Alexandrina Soare.

HC Zalau a debutat sambata cu dreptul si in fata propriilor spectatori, dupa ce vinerea trecuta obtinuse la Buzau primul succes din noul sezon. Gruparea condusa de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu a invins categoric formatia HC Dunarea Braila, cu scorul de 27 – 22, dupa ce la pauza tabela a aratat 15 – 14. Inceputul de partida le-a apartinut insa oaspetelor, care s-au aflat la conducere pana in minutul 15, cand Adriana Holhos a egalat scorul la patru. Imediat, Cristoaica a dus Zalaul in avantaj, iar Czeczi, scapata pe contraatac, a facut 6 – 4. Cea mai mare diferenta de scor a primei reprize s-a inregistrat in minutul 21 (11 – 7). Cu doua minute inainte de finalul primei parti, Zalaul avea un avans de trei goluri (14 – 11), insa pana la pauza brailencele au reusit sa se apropie la un gol (15 – 14). Repriza a doua a fost dominata de la un capat la altul de echipa zalauana, care a marcat 12 goluri, in timp ce brailencele au inscris de opt ori.

In minutul 41, scorul era 19 – 16, dupa care niciuna dintre echipe nu a mai inscris timp de sapte minute. Tomuleanu a redus din handicap in minutul 48 (19 – 17), insa, in urmatorul minut, Ciuciulete a refacut diferenta de trei goluri. Zalaul s-a distantat apoi la cinci goluri (22 – 17), prin doua reusite consecutive ale lui Czeczi, diferenta ce aparea pe tabela si cu cinci minute inainte de final (25 – 20). La acest scor, Zalaul a lovit de doua ori bara transversala, prin Cristoaica si Ciuciulete, ratand astfel sansa de a se desprinde la sapte goluri. Cu un minut inainte de final, oaspetele s-au apropiat la trei goluri (25 – 22), insa scorul final final a fost stabilit de reusitele lui Cristoaica si Molfea.

Liga Nationala de handbal feminin va fi intrerupta pana in data de 30 septembrie, cand HC Zalau va evolua in deplasare, in fata noii promovate CSM Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »