HC Zalău, ca şi eliminată din Europa

Marius Morar 7 aprilie 2013 1
HC Zalău, ca şi eliminată din Europa

HC Zalău a pierdut la o diferenţă usturătoare meciul tur din cadrul semifinalei Cupei EHF, în faţa formaţiei franceze Metz Handball, liderul din prima ligă franceză.
Scorul final al meciului a fost 34 – 15 în favoarea echipei gazdă, după ce Metz a avut şi la pauză un avantaj liniştitior, 15 – 7.
Echipa zălăuană a reuşit să ţină pasul cu formaţia gazdă doar 15 minute, la finalul cărora tabela arăta 8 – 5 pentru Metz.
Diferenţa de valoarea dintre cele două formaţii a început să-şi spună tot mai mult cuvântul, iar HC Zalău a intrat la vestiare cu un handicap de opt goluri.
Cei aproximativ 5.000 de suporteri francezi, prezenţi în Arena din Metz au fost şi în repriza a doua al optulea jucător pentru gazde, Zalăul fiind nevoită să se mulţumească cu doar 15 goluri marcate până la final.
Partida retur este programată duminică, 14 aprilie, în Sala Sporturilor din Zalău, de la ora 20, însă HC Zalău mai poate ajunge doar printr-un miracol în finala Cupei EHF.
Vom reveni cu detalii.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nicu paleru 8 aprilie 2013 at 09:15 - Reply

    e bine,mai bagati 1 milion euro in echipa si poate or castiga ceva….

Lasa un Raspuns »