HC Zalău, aproape de o surpriză pe terenul multiplei campioane a României

Evoluţie surprinzătoare pentru HC Zalău în penultima deplasare a sezonului. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a avut o evoluţie foarte bună în faţa multiplei campioanei a României, CSM Bucureşti şi câştigătoarea Ligii Campionilor în 2016.
Formaţia din Capitală a evoluat cu formula de bază încă din primele minute şi, cu toate acestea, Zalăul lui Tadici a impresionat prin evoluţia pe care a avut-o în prima parte, intrând la cabine cu 14 – 11.
Larisa Tamaş şi Ana Maria Dragut au ţinut Zalăul în avantaj pe tot parcursul primei părţi, iar apărarea nu s-a lăsat intimidată de valoroasa Cristina Neagu.
Cu jucătoare „una şi una” şi pe banca de rezerve, CSM-ul şi-a permis să facă schimbări în partea secundă, iar Zalăul s-a văzut condusă pentru prima dată în repriza a doua în minutul 46, când tabela arăta 17 – 16 în favoarea bucureştencelor.
Zalăul a trecut din nou în avantaj, dar valoarea echipei gazdă şi-a spus cuvântul în final, când CSM-ul s-a desprins la 25 – 23. Ana Maria Dragut a marcat în minutul 60 pentru 24 – 25, iar Zalăul a încheiat cu capul sus o partidă susţinută în faţa unei „multinaţionale” cu un buget incomparabil cu cel al echipei conduse de Gheorghe Tadici.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, 12 mai, HC Zalău va evolua pe teren propriu în faţa formaţiei Danubius Galaţi.

One Thought to “HC Zalău, aproape de o surpriză pe terenul multiplei campioane a României”

  1. Anonim

    In mod normal era victorie . Dar interese pt CSM si prostia din capul catorva „obosite” care au facut cadou mingi din situatii clare si pase la adversar, au facut sa nu realizeze un rezultat de senzatie ! ARBITRII depasiti ,inrepriza a doua dupa indicatiile de la PAUZA !!!

Leave a Comment