HC Zalau aduce Cupa EHF in Romania

Magazin Salajean 11 aprilie 2012 0

HC Zalau aduce Cupa EHF in RomaniaIn urma tragerii la sorti ce a avut loc azi, la Viena, s-a stabilit ca turul finalei Cupei EHF, dintre HC Zalau si Lada Togljatti, sa se dispute in Rusia, in 5/6 mai, iar returul a fost programat in Romania, in 12/13 mai. Astfel, indiferent de rezultatul din partida tur, returul din Romania se va juca cu trofeul pe masa.

Exista sanse, e drept destul de reduse, ca meciul sa se dispute in Sala Sporturilor din Zalau, iar in caz contrar, partida retur se va juca la Oradea sau la Baia Mare. Este o tragere la sorti care ne convine pentru ca vom juca returul cu trofeul pe masa. Sper sa se intample chiar la Zalau, pentru ca eu mai sper ca finala sa se joace in Zalau. Am avut o discutie cu reprezentantii firmei care se ocupa de renovarea salii, iar maine (azi, n.r.) ma voi intalni din nou cu ei, pentru ca au promis ca vor face tot posibilul ca lucrarile in interiorul salii sa fie gata pana la meciul retur. Ne bucuram ca am ajuns in finala, prima finala dupa trei ani jucata de o echipa romaneasca, la toate sporturile, insa vom avea in fata un adversar foarte valoros. Jumatate dintre handbalistele care joaca la Lada sunt componente ale echipei nationale a Rusiei, care are ca obiectiv castigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Londra. Avem insa si noi sansa noastra. Cel mai important este ca fetele sa fie sanatoase. Vom face tot ce ne sta in putinta sa castigam finala. Este clar ca nu vom face doar act de prezenta. Este un rezultat deosebit faptul ca am ajuns in finala, dar ar fi fantastic sa oprim cupa la Zalau. Sper ca fetele sa intre motivate pe teren in ambele jocuri si sa dea totul pe teren. Este o finala care, multi jucatori si jucatoare de handbal nu au sansa sa o joace in cariera. Ma bucur de sprijinul acordat din partea Consiliului Director si al Consiliului Judetean si sper sa fie in continuare alaturi de noi. Totodata, sper ca si Consiliul Local sa fie mai atent si mai generos cu noi, macar pentru aceasta finala, a afirmat managerul echipei HC Zalau, Gheorghe Tadici.

Va reamintim ca gruparea zalauana s-a calificat in finala Cupei EHF, dupa ce a eliminat in semifinale echipa spaniola CB Mar Alicante.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »