HC Zalau a trecut la pas de HCM Baia Mare

Magazin Salajean 6 februarie 2012 0

HC Zalau a trecut la pas de HCM Baia Mare

Zalaul nu a avut nicio emotie vineri seara, in fata formatiei HCM Baia Mare, de care a dispus cu scorul de 32 – 21, pe teren propriu, intr-o partida contand din prima etapa a returului. Antrenorul baimarencelor, Costica Buceschi, a stiut ca nu are nicio sansa in fata Zalaului si a pus baza in aceasta partida pe jucatoarele tinere, care au evoluat mai putin in meciurile anterioare, printre absente numarandu-se si Eliza Buceschi, cea mai buna jucatoare a oaspetelor. Si managerul Gheorghe Tadici a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispozitie, dar diferenta de valoare dintre cele doua echipe s-a vazut in dese randuri, Zalaul avand pe tot parcursul meciului un avantaj linistitor.

Scorul pauzei a fost 15 – 11, iar in minutul 45, Baia Mare s-a apropiat la doua goluri, profitand de cateva greseli ale Zalaului, in special pe faza de atac. A fost doar o momeala din partea echipei antrenate de Tadici, Ciuciulete si compania refacand in scurt timp diferenta de sase goluri, 24 – 18, in minutul 51. Diferenta de la final a fost de 11 goluri, 32 – 21.

Costica Buceschi, antrenor HCM Baia Mare: A fost o infrangere la o diferenta mare de scor, dar rezultatul final nu reflecta adevarata valoare dintre cele doua echipe. Numai in ultimele trei, patru minute am primit cinci goluri pe contraatac. In mare parte sunt multumit de cum a jucat echipa, tinand cont ca am avut patru junioare in echipa. Am rulat intreg lotul, pentru ca am vrut sa vad si alte jucatoare cum joaca pe anumite posturi. Pentru noi a fost un meci util, chiar daca stiam ca nu vom obtine mare lucru din acest meci. Ne-am apropiat la doua, trei goluri in repriza a doua, dar greselile inerente, care apar la anumite jucatoare s-au vazut. Zalaul are jucatoare cu experienta si au stiut cand si cum sa joace. Trebuie mentionata, in mod special, evolutia portarului din Zalau, Mirela Nichita, care ne-a pus probleme la finalizare. Obiectivul nostru este evitarea turneului de baraj. Noi ne bazam foarte mult pe meciurile de acasa, indiferent cu ce echipa jucam, iar in deplasare, sa incercam sa obtinem victorii impotriva echipelor de valoarea apropiata noua.

Gheorghe Tadici, manager HC Zalau: E o victorie care s-a conturat clar in repriza a doua. Au fost cinci, sase mingi pe care scriau gol, iar portarul Mirela Nichita le-a transformat in contraatac, prin paradele sale. A fost un joc in care nu cred ca s-a pus vreun moment problema invingatoarei. Meritul este al fetelor, nu al meu. S-au remontat dupa infrangerea cu Braila. Le-am dat posibilitatea tuturor sa joace, pentru ca si Baia Mare a venit cu jucatoare tinere. Sigur ca exixsta o oarecare oboseala dupa meciul pierdut cu Braila, in care fetele au muncit mult. La final au fost afectate atat fizic, cat si psihic.

HC Zalau: Mirela Nichita, Mihaela Cheta – Roxana Rob (2), Elena Badita (1), Florina Ciobanu (1), Mariana Cristoaica (5), Andrada Trif (8), Alina Czeczi (1), Crina Ailincai, Roxana Varga (2), Gabriella Szucs (6), Georgiana Ciuciulete (1), Andrada Pop, Valeria Bese (3), Nicoleta Molfea (2), Ana Maria Somoi. Manager: Gheorghe Tadici

HCM Baia Mare: Flavia Matei, Lavinia Puscas – Aneta Pirvut, Andrada Maior Pasca, Oana Bondar (2), Larisa Tamas (1), Lavinia Dobromir (2), Diana Puiu (5), Alexandra Ciunt (4), Ioana Tamas (2), Reka Tamas (2), Ioana Negria (1), Timea Tatar, Andrada Tomescu (1), Sorina Osan (1). Antrenor: Costica Buceschi

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »