HC Zalau a suferit prima infrangere din acest an

Magazin Salajean 2 februarie 2012 0

HC Zalau a suferit prima infrangere din acest anDupa o remiza si trei victorii consecutive, echipa condusa de managerul Gheorghe Tadici a suferit aseara, in Sala Avram Iancu din Zalau, prima infrangere din acest an. HC Zalau a fost invinsa la un gol, 24 – 25 de HC Dunarea Braila, echipa al carei obiectiv este clasarea pe un loc de cupa europeana, in acest sezon.

Zalaul a avut un inceput ezitant de meci, Varga ratand o aruncare de la sapte metri, iar Ciuciulete, din situatie de unu la unu. Nici aruncarile Gabriellei Szucs nu au nimerit tinta de multe ori, iar oaspetele au profitat din plin de jocul modest al gazdelor, avand un avans de patru goluri (5 – 9) in minutul 17. Echipa zalauana a redus din handicap odata cu trecerea timpului, dar pauza le-a gasit in avantaj tot pe brailence (13 – 14).

Partea a doua a intalnirii a fost presarata cu de toate. Ratari de ambele parti, in special de partea Zalaului, care a gasit tinta de putine ori, chiar si din aruncari de la sapte metri Nu au lispit nici erorile de arbitraj, cei doi valceni luand decizii eronate in dese randuri, in special impotriva Zalaului. Cei doi, nu au facut altceva decat sa incite publicul zalauan, fiind nevoiti sa fie insotiti, la finalul meciului, de fortele de ordine, in drumul spre vestiare.

Zalaul a restabilit egalitatea la 19, in minutul 44, dar oaspetele au preluat din nou conducerea pe final. Cu sase minute inainte de final, Braila conducea cu 24 – 21, iar pana la final a mai marcat o data. Zalaul a mai marcat de trei ori, insuficient insa pentru a obtine cel putin un punct din derby-ul ultimei etape a turului.

HC Zalau: Mirela Nichita, Mihaela Cheta – Roxana Rob (2), Carmina Badita, Mariana Cristoaica (1), Florina Turcas (2), Alina Czeczi (2), Crina Ailincai (1), Roxana Varga, Gabriella Szucs (6), Georgiana Ciuciulete (6), Valeria Bese (2), Nicoleta Molfea, Ana Maria Somoi (2). Manager: Gheorghe Tadici.

HC Dunarea Braila: Gabriela Dobre, Elena Voicu – Andreea Adespi (3), Loredana Iancu (2), Raluca Irimia, Andreea Barbos, Ana-Maria Dragut, Alina Horjea (11), Liliana Craciun, Adina Mitrea (2), Nicoleta Esanu, Elena Constantinescu, Anastasiya Loboch (3), Anastasia Yushchenco (1), Gabriela Perianu (3). Antrenor: Ioan Baban.

Vom reveni cu alte detalii in editia de maine.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »