HC Zalau a stins lanterna rosie

Magazin Salajean 30 ianuarie 2012 0

HC Zalau a stins lanterna rosieUltima achizitie facuta de SCM Craiova inaintea meciului cu HC Zalau, transferul Roxanei Gatzel Han de la Oltchim Ramnicu Valcea, nu a schimbat cu nimic datele problemei in partida de sambata dimineata, de la Filiasi, oltencele neavand nicio sansa in fata formatiei conduse de Gheorghe Tadici. Aceasta, chiar daca jucatoarele Zalaului au fost nevoite sa evolueze in prima repriza si impotriva deselor decizii eronate ale celor doi arbitri bucuresteni, Alexandru Bals si Marius Ghiorghisor.

Scorul final al partidei a fost 15 – 25, dupa ce Zalaul avea la pauza un avans de doua goluri (9 – 11). Echipa zalauana a condus pe tot parcursul jocului, avand 4 – 1 in minutul 9, 8 – 4 in minutul 15 si 11 – 6 in minutul 20. In ultimele zece minute doar gazdele au reusit sa mai marcheze, inscriind de trei ori si reducand astfel handicapul la doua goluri, la finalul primei parti. Echipa zalauana a inceput insa foarte bine repriza secunda, iar oltencele nu au mai putut tine pasul cu Zalaul lui Tadici, care s-a desprins la 11 goluri in minutul 53, 11 – 22. Pana la final, gazdele au reusit sa mai inscrie de patru ori, in timp ce Ciuciulete si compania au mai marcat de trei ori, obtinand o victorie la o diferenta de zece goluri.

Daca prima repriza a fost mai echilibrata, din cauza erorilor de arbitraj, in repriza a doua Craiova nu a mai putut tine pasul cu noi. Ne-am desprins datorita pregatirii fizice foarte bune a echipei. Am beneficiat si de aportul jucatoarei Roxana Gatzel Han, care s-a zbatut , dar a jucat mai mult pentru noi, decat pentru Craiova. Ne asteapta un joc extrem de dificil miercuri, cu Braila. Jucatoarele din Braila au avantajul ca nu au evoluat in aceasta etapa, dar sper ca fetele mele sa-si revina fizic si sa joace la capacitate maxima, pentru a obtine un rezultat favorabil, a declarat dupa meciul de la Filiasi, managerul Gheorghe Tadici.

De cealalta parte, antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, a recunoscut superioritatea echipei zalauane. Zalaul a fost o echipa net superioara Craiovei, asta in repriza a doua. In prima parte ne-am tinut bine, imediat dupa pauza am ajuns la 10-11 dar am ratat apoi trei, patru situatii clare de gol si ne-am blocat. Au urmat 20 de minute in care nu am marcat deloc si Zalaul ne-a invins lejer. A fost un nou meci in care nu am contat la nivelul pivotilor si al extremelor, a precizat tehnicianul SCM-ului.

Pentru HC Zalau urmeaza doua partide consecutive pe teren propriu, prima fiind programata miercuri, de la ora 17, cu Dunarea Braila, apoi vineri, de la aceeasi ora, cu HCM Baia Mare.

SCM Craiova: Maria Vlasceanu, Ildiko Barbu-Chereches – Maria Ianasi, Marilena Mitran (1), Carmen Ilie, Elena Patuleanu, Mihaela Briscan (3), Ana Apipie (1), Irina Lazarin, Alexandra Gogorita (4), Elena Nicu, Nicoleta Tita, Florina Cristina (3), Roxana Gatzel Han (3). Antrenor: Bogdan Burcea

HC Zalau: Mirela Nichita – Mihaela Cheta, Roxana Rob (2), Carmina Badita (2), Florina Ciobanu (1), Mariana Cristoaica, Florina Turcas (1), Alina Czeczi (5), Roxana Varga (2), Gabriella Szucs (4), Valeria Bese (3), Nicoleta Molfea (2), Ana Maria Somoi. Manager: Gheorghe Tadici

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »