HC Zalau a revenit din cantonamentul de la Navodari

Magazin Salajean 28 iulie 2008 0

HC Zalau a revenit din cantonamentul de la Navodari

Tehnicianul Sorin Radulescu ne-a precizat ca este multumit de modul in care s-au pregatit jucatoarele sale in cele 10 zile de cantonament

Dupa 10 zile de pregatire pe malul marii, handbalistele de la HC Zalau s-au intors ieri in orasul de la poalele Mesesului. Jucatoarele pregatite de Sorin Radulescu vor avea doua zile de pauza, urmand ca miercuri sa-si reia pregatirile pentru noul sezon. Holhos si compania vor efectua cate doua antrenamente pe zi. Un antrenament dimineata, in care se va pune accentul pe pregatirea fizica, si unul tehnico-tactic, dupa-amiaza. Echipa zalauana a inceput stagiul de pregatire de la Navodari cu noua jucatoare, insa spre final tehnicianul Radulescu a dispus de 11 handbaliste, celor noua alaturanduli-se Georgiana Coadolata (revenita de la Campionatul Mondial Universitar) si Mihaela Teodorescu (revenita de la lotul national de tineret). Primele noua jucatoare care au efectuat stagiul de pregatire sunt: Mirela Nichita, Alina Czeczi, Mihaela Ivan, Florina Pop, Adriana Holhos, Florina Turcas, Mihaela Viscreanu, Andreea Tamas si noua achizitie de la HCM Baia Mare, Cristina Clota. Antrenorul echipei zalauane a declarat ca, perioada de 10 zile petrecuta pe malul marii a fost una benefica in care jucatoarele au avut conditii bune de pregatire. A fost o perioada buna, iar jucatoarele si-au facut bine treaba. Am avut conditii bune si am avut parte si de vreme buna.

Fetele vor fi libere pana miercuri, cand vom incepe pregatire pe plan local. Vom efectua un antrenament dimineata afara si unul dupa-masa in sala, a declarat Radulescu. Din lotul HC Zalau lipsesc patru jucatoare: Mihaela Smedescu, care se pregateste cu Oltchim Ramnicu Valcea, pana vor reveni de la lotul national de senioare cei trei portari ai clubului din Zavoi, Cristina Santamarean, Alina Bratu si Dana Babeanu, care participa cu lotul national de tineret la Campionatul Mondial din Macedonia. Ultimele trei se vor alatura lotului antrenat de Radulescu doar la primul turneu de verificare, ce va avea loc in perioada 8 – 9 august, la Zalau. Vor urma alte trei turnee de verificare pentru gruparea de la poalele Mesesului, in perioada 15 – 16 august, la Deva, 22 – 23 august, la Baia Mare, 29 – 30, la Zalau si 5 – 6, la Valcea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »