HC Zalau a ramas fara capitan

Magazin Salajean 11 octombrie 2011 0

HC Zalau a ramas fara capitan

Pivotul echipei zalauane nu a mai efectuat niciun antrenament dupa meciul de saptamana trecuta, de la Galati, din cauza accidentarii suferite in timpul meciului.

Georgiana Ciuciulete s-a accidentat grav la genunchi in minutul 38 al meciului, fiind nevoita sa paraseasca terenul.

Capitanul echipei zalauane a efectuat un tratament RMN saptamana trecuta, iar in aceste zile este asteptat raspunsul de la Timisoara. E bine ca nu sunt probleme la ligamentul colateral sau la cel incrucisat. Este rupt un capat al meniscului, insa vom sti cu exactitate diagnosticul dupa ce primim rezultatul de la Timisoara, a precizat managerul Gheorghe Tadici, care spera sa o poata folosi pe Ciuciulete in meciul de sambata, cu HCM Roman, chiar daca sansele sunt destul de mici.

Alina Czeczi, imprumutata la Bistrita?

Dezamagit de evolutia din ultima perioada a extremei Alina Czeczi, managerul Gheorghe Tadici a precizat dupa infrangerea de la Galati ca exista sanse mari ca handbalista zalauana sa fie transferata la un club din Divizia A, cel mai probabil CSM Bistrita. In ultimele meciuri in care a evoluat a jucat mai mult pentru adversar. Probabil, la finalul anului o vom imprumuta la Bistrita, in Divizia A, poate-si revine, a afirmat Gheorghe Tadici, lasand sa se inteleaga ca mai sunt jucatoare care ar putea fi imprumutate la alte echipe daca nu-si revin pana la finalul anului.

Rezultatele complete din etapa a V-a: HC Otelul Galati – HC Zalau 25 – 22, CSM Ploiesti – HCM Baia Mare 31 – 24, Universitatea Neptun Constanta – HC Dunarea Braila 24 – 24, HCM Roman – CSM Bacau 30 – 26, U Jolidon Cluj – CSM Bucuresti 41 – 32, CSM Cetate Devatrans – SCM Craiova 32 – 22. Miercuri, de la ora 18:30, va fi transmis in direct pe DigiSport meciul dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Corona 2010 Brasov.

Dupa primele cinci etape, HC Zalau se situeaza pe locul patru in Liga Nationala, avand opt puncte acumulate.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »