HC Zalau a pierdut un punct in Capitala

Magazin Salajean 16 ianuarie 2012 0

HC Zalau a pierdut un punct in CapitalaGruparea condusa de Gheorghe Tadici a reusit doar o remiza in primul meci oficial din acest an, 26 – 26 pe terenul celor de la CSM Bucuresti, dupa ce Ciuciulete si compania conduceau cu cinci goluri in minutul 35.

Zalaul a inceput bine partida, avand 2 – 0 dupa numai doua minute de joc, dar gazdele au restabilit egalitate la doi dupa alte opt minute. Zalaul a trecut repede din nou in avantaj, 2 – 3 prin Molfea, in minutul 12 si a continuat sa conduca la un gol si la doua goluri pana spre finalul primei reprize, cand s-a distantat la cinci goluri, 10 – 15 si 11 – 16. Ultimele care au marcat au fost insa bucurestencele, iar scorul pauzei a fost 12 – 16. Partea a doua a meciului a adus parca in teren o cu totul alta echipa a Zalaului. Desele ratari ale jucatoarelor noastre sau, mai bine zis, paradele portarului Iordache, dar si spatiile libere lasate in apararea Zalaului, au facut ca CSM Bucuresti sa revina in joc si sa egaleze stiuatia pentru prima data in meci in minutul 42, prin Popa, din aruncare de la sapte metri. Nici cei doi arbitri ieseni nu au stat cu mainile in san in momentul in care au observat ca bucurestencele pot reveni in joc, inclinand balanta, in dese randuri, in favoarea gazdelor. Echipa zalauana a continuat sa dezamageasca prin jocul prestat, in timp ce bucurestencele au profitat de fiecare sansa si s-au despins la patru goluri in minutul 55, 26 – 22. Handbalistele lui Tadici s-au apropiat la doua goluri, 26 – 24 in minutul 55, moment in care antrenorul Margulescu a cerut timp de odihna pentru echipa sa. Tot Zalaul a inscris si la reluare, de doua ori prin Czeczi, scorul devenind din nou egal, 26 – 26. In ultimele secunde ale meciului, ambele echipe au avut sansa desprinderii pe tabela. Primele care au ratat au fost zalauancele, prin interul Gabriella Szucs, iar cu doua secunde inainte de final, Nichita a inchis poarta in fata lui Cruceanu, printr-o parada de senzatie.

Managerul Gheorghe Tadici s-a aratat total nemultumit la finalul partidei de prestatia celor doi arbitri din Iasi. Nu se poate juca handbal in asemenea conditii. Adevarul trebuie spus si trebuie facut public. In loc sa fie chemati antrenorii pe 22 ianuarie la Brasov, ar trebui chemati acesti indivizi si ar trebui sa se taie in carne vie. Din pacate, munca noastra de doua luni si jumatate a fost calcata in picioare in 60 de minute, in jocul cu CSM-ul. Daca ne-ar arbitra acesti indivizi si in

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »