HC Zalău a mai făcut un pas spre podiumul Ligii Naţionale

Primul meci din seria celor trei partide pe care HC Zalău le susţine în decurs de şase zile s-a încheiat cu o victorie clară a echipei pregătite de Gheorghe Tadici. Formaţia de la poalele Meseşului a dispus sâmbătă cu scorul de 31 – 24, pe teren propriu, de CSM Slatina, formaţie situată pe ultimul loc în Liga Naţională.
Diferenţa dintre cele două echipe a ieşit în evidenţă încă din primele minute, Zalăul conducând cu 8 – 2 după un sfert de oră. După 20 de minute, diferenţa era de zece goluri, 13 – 3, dar zălăuancele erau precaute, mai ales că Slatina a obţinut în acest sezon o remiză pe terenul celor de la Dunărea Brăila, iar în etapa trecută, pe teren propriu în faţa Universităţii Cluj, după ce slătinencele au fost conduse cu şase goluri.
După goluri la foc automat, echipa lui Tadici a mai redus din turaţie până la finalul primei părţi, înscriind de alte trei ori până la pauză, iar oaspetele, de şase ori.
16 – 9 a fost scorul pauzei, o diferenţă greu de remontat de Slatina, astfel că în partea secundă, Tadici a introdus şi jucătoarele aflate pe bancă.
Repriza a doua s-a încheiat la egalitate, 15 – 15, dar scopul tehnicianului zălăuan a fost cu totul altul, acela de a le da posibilitatea jucătoarelor de rezervă să evolueze cât mai mult într-o partidă oficială.
După victoria de sâmbătă, HC Zalău a acumulat 12 puncte, urcând pe poziţia a V-a. Marţi, 7 noiembrie, HC Zalău va evolua pe terenul Universităţii Cluj, iar vineri va juca la Viena, în faţa celor de la Hypo, în cadrul primei manşe din turul trei preliminar al Cupei EHF.
HC Zalău: Paula Vişan, Raluca Kelement – Roxana Rob (6), Claudia Constantinescu (5), Dana Abed Kader (4), Ana Ciolan (3), Valentina Panici (3), Andrada Trif (3), Cristiana Nica (3), Larisa Tamaş (2), Ana Maria Dragut (2), Andreea Stîngă, Diana Nichitean şi Alexandra Bojan. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
CSM Slatina: Diana Diaconu, Mădălina Puşcaş – Geanina Drăghici (4), Lorena Ostate (4), Ştefania Lazăr (3), Iulia Andrei (3), Alexandra Andrei (3), Mihaela Popescu (2), Sonia Seraficeanu (2), Carmen Veşcă (2), Diana Constantinescu (1), Adina Cîrligeanu, Ionela Goran, Mihaela Pătuleanu, Hermina Stoicănescu şi Nicoleta Rusu. Antrenor Victorina Bora.

 

One Thought to “HC Zalău a mai făcut un pas spre podiumul Ligii Naţionale”

  1. Anonim

    Tadici putea trece pe plus la golaveraj , dar a preferat sa faca schimbari cu unele care sunt departe de forma sportiva si performanta ..

Leave a Comment