HC Zalău a învins naţionala de tineret a României

Prezentă la ediţia a IX-a a Memorialului „Constantin Tită”, turneu de handbal desfăşurat la Râmnicu Vâlcea, Handbal Club Zalău a „deschis” competiţia cu un meci împotriva naţionalei de tineret a României, antrenată de Gheorghe Tadici. Scorul final a fost 37 – 29 în favoarea formaţiei de la poalele Meseşului, după ce la pauză, zălăuancele au condus cu 18 – 16.
„A fost un test util, mai ales că nu ne-am aflat la prima confruntare directă, deoarece am mai jucat două meciuri şi în afara turneului. Sunt mulţumit de jocul prestat de fete în faza de atac, dar nemulţumit de apărare. Este o etapă intensă de pregătire, pentru că urmează două luni foarte încărcate”, a afirmat Tadici.
HC Zalău susţine al doilea meci joi după-amiaza, împotriva echipei CSM Slatina, iar vineri, începând cu ora 11:30, echipa lui Tadici se va duela cu HCM Râmnicu Vâlcea.
În perioada 28 – 29 decembrie, HC Zalău va organiza o nouă ediţie a „Cupei Consiliului Judeţean”, eveniment la care au fost invitate SCM Craiova, HCM Râmnicu Vâlcea şi lotul naţional de tineret al României.
Joi, 28 decembrie, sunt programate patru partide, primele două, de la orele 9:30 şi 11:15, HC Zalău urmând să evolueze în a doua partidă. Turneul va continua joi după-amiaza, la ora 17, iar ultimul duel, în care va evolua şi echipa zălăuană, este programat la ora 18:45. Vineri, 29 decembrie, vor avea loc ultimele două dispute, de la ora 9:30, respectiv 11:15.
Festivitatea de premiere va avea loc la ora 13.

One Thought to “HC Zalău a învins naţionala de tineret a României”

  1. Anonim

    poza de la meciul cu brasovul?

Leave a Comment