HC Zalău a încheiat în lacrimi partida cu Dunărea Brăila

Cu patru aruncări de la şapte metri ratate, dar şi cu alte ratări chiar şi din situaţie de „unu la unu”, HC Zalău a cedat cu scorul de 19 – 22 disputa de pe teren propriu cu ocupanta locului patru, HC Dunărea Brăila. La finalul jocului, o parte dintre suporterii zălăuanii le-au apostrofat pe câteva dintre jucătoarele lui Tadici, principalele săgeţi îndreptându-se spre interul Diana Puiu, care s-a îndreptat în lacrimi spre vestiare.
Vom reveni.

4 Thoughts to “HC Zalău a încheiat în lacrimi partida cu Dunărea Brăila”

  1. Anonim

    S-au trezit niste tarani prosti sa ai aduca injurii Dianei!

  2. Merita Puiu niste picioare in fund,la ce atitudine are si cum isi bate joc de colege si echipa ! Klimec la fel ,o nesimtita!

  3. Doua la care nu le pasa de echipa si public,joaca doar pt ele,dar nu pot baga mingea in poarta nici de la 6 sau 7 m ! Merta sa fie excluse din echipa ,iar salariile taiate la jumatate ! Altele NU au valoare! Portarii = zero !!!!!!De ce le tolereaza antrenorul ? De ce le mai baga ??? E pe mana cu ele ,sau ie frica de ele ? Desi….

  4. Padure fara uscaturi nu gasesti…. E normal ca si bitul Tadici care se zbate din rasputeri de unul singur la bani de buget ,ce-i are sa aiba in lot asemenea uscaturi si nulitati ,care nu sunt bune nici pentru antrenamente. Si nici macar la pat….

Leave a Comment