HC Zalău a început anul cu o înfrângere la Roman

HCM Roman – HC Zalău 19 – 17 (11 – 8)

HC Zalău a fost învinsă la o diferenţă de două goluri, 17 – 19, în primul meci din acest an, pe terenul formaţiei HCM Roman. O înfrângere la care a contribuit şi cuplul de arbitre format din Cristian Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (Buzău), a căror decizii l-au scos din sărite în unele momente pe Gheorghe Tadici. „Este un rezultat viciat clar de către cele două arbitre”, a tunat la final managerul formaţiei zălăuane.
Începutul de partidă le-a aparţinut gazdelor, care au condus cu 4 – 0 în minutul 11, după ce Zalăul a ratat două aruncări de la şapte metri prin Claudia Constantinescu. Formaţia de la poalele Meseşului a revenit în următoarele cinci minute şi s-a apropiat la un singur gol, 4 – 5, în minutul 16. Gazdele s-au desprins din nou la patru goluri, 9 – 5, în minutul 22, dar reuşitele lui Ciobanu şi Pintea au făcut ca tabela să arate 9 – 7 pentru Roman în minutul 26. Finalul primei părţi a găsit formaţia pregătită de Tadici la trei lungimi în spatele gazdelor, 8 – 11.
Tot Romanul a început mai bine şi al doilea mitan, desprinzându-se la şase goluri, 17 – 11, în minutul 40, fiind cea mai mare diferenţă de scor din timpul partidei. Următoarele 12 minute i-au aparţinut echipei zălăuane, care s-a apropiat la două goluri în spatele Romanului, 16 – 18, în minutul 52. Pe final, cele două arbitre au acordat două aruncări de la şapte metri pentru gazde, doar una transformată de Krumova, iar Zalăul a beneficiat de o aruncare, transformată de Constantinescu, după ce Tadici a solicitat time-out în minutul 58.
Pentru HC Zalău, următorul meci este programat miercuri, 8 ianuarie, tot în deplasare, în faţa formaţiei CSM Cetate Devatrans, al cărei antrenor este, începând din acest an, Ioan Băban.
Marcatoare: HCM Roman – Krumova (6), Băbeanu (5), Agrigoroaei (3), Genkova (2), Chitacu (1), Pavăl (1), Stoleru 1/HC Zalău: Constantinescu (4), Pintea (3), Beşe (2), Trif (2), Pop (2), Bădiţă (1), Ciobanu (1), Bardac (1), Ciuciulete (1).

4 Thoughts to “HC Zalău a început anul cu o înfrângere la Roman”

  1. Somlea

    Inca un joc pierdut de cateva jucatoare (mereu aceleasi) dar si de maniera de arbitraj total ostila Zalaului. Pt aceleasi infractiuni se judeca total diferit . La ele 7m si eliminare , la Zalau nimic sau cel mult la ce era strigator la cer de evident , doar 7 m fara eliminari insa . Astfel Romanul dupa ce primea 7 m , mai juca alte 2-3 atacuri in superioritate numerica ceea ce mai aducea sigur 1-2 goluri usoare . E clar ca acolo , au jucat banii Romanului , care au investit si in jucatoare cu salari de 2-3 ori mai mari decat la Zalau. Totusi in retur HCZ au sansa sa bata la mai mult de 2 goluri diferenta si sa treaca peste ele la egalitate de puncte . La Roman nu a castigat decat Baia Mare care au avut plicul mai gros decat Romanul…. Pacat , la valori apropiate 4-5 decizii impotriva , decide castigatoarea . Portarii Zalaului (exceptie Adina ) au fost slabi . Ceea ce a afcut in fapt si a ajutat la diferenta de pe tabela . Constantinescu a jucat la ele , la fel ca si extremale .

  2. Adevarul ..

    La Roman sunt numai jucatoare cu expierenta mare dobandita inclusiv la Zalau ( 4 dintre ele, care daca luau euroi de la Roman, erau aici ) Cate jucatoare tinere de perspectiva are Romanul ? Nici una . E mai bine sa plateasca la negru jucatoarele cu cat nu merita , + plicuri groase , arbitrilor decat sa creasca Varga Roxana e un exemplu, ce preocupari au ei pt tineret( este din Roman)Asa sa tot fii mare antrenor.. Ce ar face PERA la Zalau cu nevasta lui in echipa ? Ce a mai facut si la Resita .. Ar retrograda

  3. Anonim

    MORAR TU ESTI FIUL „MARELUI CONDUCATOR ” DE LA FC ZALAU?

  4. NELU

    CUM POTI FI ASA INDRACIT TADICI, SA SCRII DESPRE CEL CARE TE-A AJUTAT LA ZALAU SI LA NATIONALA, SA VORBESTI IN HALUL ASTA DESPRE UN OM CARE A STAT LANGA TINE, ESTI UN PERVERS FARA FRICA DE DUMNEZEU.

Leave a Comment