HC Zalau a divortat de trei jucatoare

Magazin Salajean 24 iunie 2009 0

HC Zalau a divortat de trei jucatoareMihaela Ivan, Krisztina Klocza si Mihaela Teodorescu nu vor mai face parte din lotul echipei HC Zalau in sezonul viitor

Aflate la final de contract cu HC Zalau la sfarsitul sezonului incheiat in urma cu mai bine de o luna, jucatoarele Mihaela Teodorescu si Krisztina Klocza nu vor mai face parte in sezonul viitor din lotul pregatit de Gheorghe Tadici. Clubul zalauan nu a dorit prelungirea contractului cu cele doua handbaliste, astfel ca jucatoarele s-au intors la cluburile de la care au fost imprumutate, Teodorescu la Oltchim Ramnicu Valcea, iar Klocza la HCM Baia Mare. Este adevarat ca nici aportul celor doua jucatoare la echipa nu a fost unul prea mare in sezonul 2008 – 2009, acesta fiind probabil si motivul pentru care managerul Gheorghe Tadici nu a dorit prelungirea contractului. Tot la final de contract cu HC Zalau se afla si Mihaela Ivan, insa, in cazul acesteia motivul despartirii este altul. Proaspat casatorita cu voleibalistul zalauan, Adrian Briscan, handbalista a ales sa-si urmeze sotul la Craiova, unde va evolua pentru echipa locala CSM Craiova, care a terminat sezonul pe locul secund in Seria a II-a a Diviziei A.

In 6 iulie reincep pregatirile pentru noul sezon

Chiar daca sezonul 2008 – 2009 s-a incheiat cu putin mai bine de o luna, iar majoritatea echipelor se afla in vacanta, lotul echipei HC Zalau s-a reunit lunea trecuta. Jucatoarele antrenate de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu au efectuat cateva sedinte de pregatire in vederea refacerii tonusului, care s-au incheiat cu cateva norme de control. De luni insa, fetele au intrat din nou in vacanta, urmand ca pregatirile pentru noul sezon sa fie reluate in data de 6 iulie.

Radulescu ramane la echipa

Desi la un moment dat au aparut anumite zvonuri potrivit carora tandemul Gheorghe Tadici – Popa Sevisteanu va continua si la HC Zalau dupa ce acestia au colaborat pe banca echipei Oltchim, in cele din urma s-a stabilit ca Sorin Radulescu sa continue pe banca echipei zalauane.

Astfel, structura tehnica si administrativa a clubului va ramane neschimbata, respectiv Gheorghe Tadici – manager general, Sorin Radulescu – antrenor, Gheorghe Sana – director sportiv, Dana Morari – secretar si Liliana Romocean maseur si asistent medical.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »