HC Zalau a debutat cu victorie la Cupa de Vara

Magazin Salajean 27 august 2010 0

HC Zalau a debutat cu victorie la Cupa de VaraGruparea de la poalele Mesesului a dispus in primul meci al turneului cu scorul de 33 – 25 de Universitatea Resita

Ajunsa in acest an la cea de-a VI-a editie, Cupa de Vara organizata de HC Zalau a debutat ieri dimineata, cu intalnirea dintre formatia gazda si Universitatea Resita. Zalauancele s-au instalat la conducere inca din startul partidei, insa diferenta a fost de maxim doua goluri pana in minutul 18 (8 – 6). Doua reusite ale Adrianei Holhos si golul Georgianei Ciuciulete au facut ca diferenta sa se mareasca la cinci goluri. In minutul 24, resitencele s-au apropiat din nou la trei goluri, dar finalul primei parti le-a apartinut tot zalauancelor care, de la 13 – 10 in minutul 26, au dus scorul la 17 – 11 in minutul 30. La pauza, Tadici a facut trei schimbari, introducandu-le in teren pe Cheta, Ailincai si Babeanu. Zalaul si-a marit avansul odata cu trecerea timpului, iar in minutul 43, tabela a aratat 28 – 15. Finalul de partida le-a gasit in teren pe toate rezervele de la HC Zalau, insa si in aceste conditii, resitencele nu s-au putut opri la mai mult de opt goluri, scorul final fiind 33 – 25.

Tot ieri dimineata, de la ora 11:15, a avut loc meciul dintre U Jolidon Cluj si Romania tineret, partida incheiata cu scorul de 39 – 27 (17 – 14) in favoarea clujencelor.

Dupa-amiaza au fost programate duelurile dintre Universitatea Resita si U Jolidon Cluj si cel dintre Romania tineret si CSM Cetate Deva.

Turneul va continua azi cu partidele dintre: Romania tineret – Universitatea Resita (ora 9:30), HC Zalau – CSM Cetate Deva (ora 11:15), CSM Cetate Deva – U Jolidon Cluj (ora 17), HC Zalau – Romania tineret (ora 18:45).

Maine sunt programate ultimele dueluri de la Cupa de Vara: CSM Cetate Deva – Universitatea Resita (ora 9) si HC Zalau – U Jolidon Cluj (ora 10:45).

HC Zalau: Nichita – Holhos (7), Ciuciulete (7), Somoi(2), Viscreanu (2), Czeczi (4), Turcas. Au mai evoluat: Cheta – Nita (1), Trif (1), Ailincai(2), Babeanu (4), Cristoaica (1), Vezentan, Tamas, Sanda (1). Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor principal: Sorin Radulescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »