HC Zalau a cedat la un gol in fata Clujului

Magazin Salajean 19 aprilie 2010 0

HC Zalau a cedat la un gol in fata Clujului

Jucatoarele pregatite de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu au ratat insa patru lovituri de la sapte metri

U Jolidon Cluj – HC Zalau 25 – 24 (14 – 13)

U Jolidon Cluj: Petroczi – Crap (7), Birsan (5), Joldes (4), Tudorache (4), Dinca (3), A. Turcas. Au mai evoluat: Suba – Senocico (1), Paraschiv (1), Herciu, Oltean. Antrenor: Gheorghe Covaciu

HC Zalau: Nichita – Czeczi (3), Holhos (8), Somoi (1), Ciuciulete (3), Molfea (4), Turcas (1). Au mai evoluat: Cheta – Rob (2), Ailincai (2), Viscreanu. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu

Aflata pe locul cinci inaintea etapei a XXII-a a Ligii Nationale de handbal feminin, HC Zalau s-a deplasat vineri la Cluj cu gandul de a produce o surpriza. Nu a fost sa fie insa, chiar daca Holhos si compania s-au tinut tot timpul in spatele clujencelor, zalauancele ratand patru lovituri de la sapte metri care au cantarit decisiv la rezultatul final. Clujencele au inceput mai bine meciul, insa Zalaul a egalat la 4. S-a facut pe urma 5 – 5, scor la care Holhos a ratat a doua lovitura de la sapte metri pentru echipa zalauana, prima fiind ratata in minutul trei, de Alina Czeczi. Clujul s-a distantat la doua goluri spre finalul reprizei (12 – 10, min. 25), dar Ciuciulete si Holhos au restabilit egalitatea. Clujul a trecut din nou in avantaj, dar Zalaul a restabilit egalitatea (13 – 13), rezultat cu care se parea ca cele doua echipe vor intra la vestiare. Din pacate pentru noi, ex-zalauanca Daniela Crap, care a si inscris de altfel cele mai multe goluri pentru Jolidon, a marcat in ultima secunda a primei reprize, printr-o aruncare directa de la noua metri, ducandu-si echipa cu avantaj la vestiare.

Zalauancele nu au inceput prea bine repriza a doua, iar gazdele s-au desprins la trei goluri dupa zece minute (20 – 17, min. 40). Gheorghe Tadici se vede nevoit sa ceara un nou time-out, in urma caruia, formatia zalauana se apropie la un singur gol pe final (24 – 23, min. 59). Din pacate, aceeasi Daniela Crap ingroapa Zalaul, inscriind pentru 25 – 23, transformarea de la sapte metri a Alinei Czeczi, in ultimele secunde, nemaiavand niciun rost. Gheorghe Tadici s-a aratat destul de dezamagit de evolutia jucatoarelor sale, in special de evolutia portarilor. Poarta a fost mai slaba ca niciodata. Nici Holhos si Ailincai nu au avut o evolutie buna, iar in repriza a doua a jucat slab si Molfea. Si evolutia extremelor a lasat de dorit, singura care a jucat mai bine fiind Ciuciulete. Am inceput si cu doua aruncari de la sapte metri ratate, iar in aceste conditii este foarte greu sa castigi. Consider ca am pierdut o oportunitate mare de a scoate cel putin un punct in fata Clujului. Ne asteapta un joc greu cu Oltchimul si alte trei foarte dificile, care vor fi decisive pentru revenirea in primele cinci echipe. Spun revenirea, fiindca dupa partida cu Oltchim, probabil vom cobori sub locul cinci, a afirmat managerul zalauan. HC Zalau continua sa ramana pe locul cinci, cu 28 de puncte acumulate, urmand ca in etapa de sambata sa primeasca vizita campioanei, Oltchim Ramnicu Valcea.

Rezultatele complete: U Jolidon Cluj – HC Zalau 25 – 24, Stiinta Bacau – Rapid Bucuresti 33 – 29, Dunarea Braila – Sriinta Baia Mare 27 – 26, Rulmentul Brasov – Universitatea Resita 35 – 29, HCM Buzau – Otelul Galati 26 – 20, HCM Roman – Tomis Constanta 24 – 25. Cetate Devatrans – Oltchim Ramnicu Valcea va avea loc joi, de la ora 18.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »