HC Zalău a câştigat primul turneu de verificare din 2015

Dacă anul 2014 l-a încheiat cu trei înfrângeri înregistrate în turneul de la Braşov, HC Zalău a început noul an cu două victorii obţinute într-o singură zi, în turneul de la Cluj, organizat la finalul săptămânii trecute. Formaţia condusă de managerul Gheorghe Tadici le-a avut ca adversare pe Universitatea Alexandrion Cluj şi HC Alba Sebeş, a doua echipă activând în Divizia A, dar cu şanse reale de a promova în Liga Naţională. În primul duel, cel cu formaţia clujeană, zălăuancele s-au impus cu 25 – 20, după ce tot formaţia de la poalele Meseşului a condus şi la pauză cu scorul de 14 – 7. Tot sâmbătă, HC Zalău a evoluat împotriva formaţiei Alba Sebeş, de care a dispus la o diferenţă de 13 goluri (36 – 23).
Atât în turneul de la Cluj, cât şi în cel de la Braşov, unde Zalăul a pierdut întâlnirile cu ASC Corona Braşov, Unirea Slobozia şi HCM Roman, managerul Gheorghe Tadici a utilizat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziţie.
„Au fost două turnee benefice pentru echipă. Având în vedere că ambele turnee au fost organizate în deplasare, am dat posibilitatea să evolueze tuturor jucătoarelor pe care le-am avut la dispoziţie. La turneul de la Braşov nu am fost mulţumit de calitatea jocului, fiindcă s-au făcut multe greşeli tehnice. Au existat multe nesincronizări în ambele faze. La antrenamentele din 30 decembrie şi din 2 ianuarie am încercat să remediem greşelile, iar în turneul de la Cluj, evoluţia a fost ceva mai bună. Prima repriză cu Clujul a fost bună, iar în a doua, când am schimbat echipa, lucrurile nu au mai funcţionat la fel de bine. În meciul cu Alba Sebeş am jucat mai exact, însă Sebeşul este o echipă de Divizia A care, foarte probabil, va promova în Liga Naţională la finalul sezonului. Urmează o lună foarte grea pentru noi din toate punctele de vedere, fiindcă avem deplasări lungi, la Bucureşti, la Constanţa şi la Slobozia. Aştept o creştere la nivelul întregii echipe şi sper să putem accede în play-off la finalul primei faze. Nu va fi uşor, fiindcă o parte din echipele cu care ne luptăm la accederea în play-off s-au întărit în această iarnă”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Gruparea zălăuană continuă antrenamentele pe plan local în această săptămână, iar vineri va susţine primul meci oficial din 2015, pe terenul formaţiei CSM Bucureşti.

One Thought to “HC Zalău a câştigat primul turneu de verificare din 2015”

  1. Anonim

    foarte bine fetelor

Leave a Comment