HC Zalau a castigat primul meci de la Cupa

Magazin Salajean 19 august 2011 0

HC Zalau a castigat primul meci de la Cupa Echipa condusa de Gheorghe Tadici a debutat cu dreptul la turneul amical ce a inceput ieri la Roman, Cupa Roman Voda Musat. HC Zalau a dispus la limita de HC Otelul Galati, 28 – 27, dupa ce la pauza avea tot un avans de un gol (15 – 14). Zalauancele au condus aproape pe tot parcursul jocului, galatencele aflandu-se la conducere o singura data, in primele minute ale jolcului, cand au condus cu 6 – 5. Pe finalul primei reprize HC Zalau a avut un avans de patru goluri (15 – 11), dar Otelul a reusit sa reduca diferenta la un singur gol pana la pauza. Repriza secunda a decurs cam la fel, Zalaul aflandu-se mereu la conducere. In minutul 52 tabela arata 26 – 21 pentru echipa lui Tadici, insa pe fondul unor ratari ale jucatoarelor noastre, otelarele s-au apropiat, la fel ca in prima repriza, la un singur gol pana la final. Per ansamblu a fost un bun. Galatiul este o echipa valoroasa, cu o linie de 9 metri puternica, a afirmat managerul Gheorghe Tadici, care s-a aratat din nou nemultumit de evolutia extremelor. Evolutia portarilor a fost modesta, iar extremele au fost inexistente. Tadici a folosit tot lotul pe care l-a avut la dispozitie, cel mai putin evoluand Ciobanu si Badita.

Cele mai multe goluri pentru HC Zalau le-au marcat Ailincai si Ciuciulete, fiecare cu cate sapte reusite, urmate de Roxana Rob (5), Cristoaica (4), Molfea (3) si Czeczi (2).

In primul meci al zilei, formatia organizatoare HCM Roman a trecut cu scorul de 27 – 24 de HC Activ Ploiesti.

Ieri, dupa inchiderea editiei a avut loc a doua reuniune a zilei. De la ora 16:30 Ciuciulete si compania vor intalni HC Activ Ploiesti, iar de la ora 18:30, HCM Roman se va duela cu HC Otelul Galati.

Turneul de la Roman se va incheia azi cu partidele: HC Activ Ploiesti – Otelul Galati (ora 9) si HCM Roman – HC Zalau (ora 11).

Miercuri, in drum spre Roman, HC Zalau s-a oprit la Bistrita unde a sustinut un amical cu CSM-ul din localitate, care activeaza in Divizia A, scorul final fiind 37 – 20 pentru HC Zalau. Aceasta, in conditiile in care Tadici a tinut pe banca patru dintre titulare.

La turneul de la Roman nu au facut deplasarea Ana Maria Somoi si Dana Babeanu, ambele fiind lasate acasa din cauza unor probleme de sanatate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »