HC Zalau a castigat primul meci al Cupei Salaj

Magazin Salajean 26 august 2011 0

HC Zalau a castigat primul meci al Cupei Salaj

Organizata in premiera sub aceasta denumire, Cupa Salaj la handbal a debutat ieri dimineata cu jocul dintre HC Zalau si CSM Cetate Devatrans. Prima parte a intalnirii a fost una echilibrata, cu rasturnari de scor, zalauancele avand la pauza avantaj minim (14 – 13). Scorul a fost deschis in minutul 2, de catre Alina Czeczi, fiind singura reusita pentru extrema stanga. Dana Babeanu a marcat pentru 2 – 0 in minutul 5, insa in urmatoarele doua minute Deva a restabilit egalitatea. Carmen Cartas a dus echipa oaspete in avantaj, in minutul 9, iar pana in minutul 12 si-a pastrat avansul de un gol. Nicoleta Molfea a egalat la 6, dupa care Valeria Bese a inscris de doua ori consecutiv, ducand scorul la 8 – 6. Scorul a devenit din nou egal in minutul 26 (12 – 12), dar Zalaul a marcat de doua ori consecutiv prin Molfea si Turcas. Scorul primei reprize a fost stabilit de Carmen Cartas, in minutul 29 (14 – 13).

Situatia s-a schimbat in partea secunda atat pe teren, cat si pe tabela de marcaj. HC Zalau a marcat de patru ori consecutiv, ducad scorul de 18 – 13. Diferenta era si mai mare in minutul 40 (20 – 16). Cu patru minute inainte de final scorul era 27 – 21. Oaspetele au marcat de doua ori consecutiv, ducand scorul la 27 – 23, Mariana Cristoaica a marcat pentru 28 – 23, iar Andreea Sabadac a inchis tabela in minutul 60 (28 – 24).

In al doilea joc al turneului, Universitatea Jolidon Cluj a dispus la limita, 28 – 27 (12 – 11) de HCM Roman.

Ieri dupa-amiaza, dupa inchiderea editiei, au avut loc meciurile dintre CSM Cetate Devatrans – HCM Roman si HC Zalau – U Jolidon Cluj.

Azi vor avea loc ultimele doua jocuri. De la ora 10, HC Zalau va intalni HCM Roman, iar de la ora 11:45, CSM Cetate Devatrans va evolua impotriva celor de la U Jolidon Cluj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »