HC Zalau a castigat primele doua amicale ale anului

Magazin Salajean 9 ianuarie 2012 0

HC Zalau a castigat primele doua amicale ale anuluiDupa trei zile de la reluarea pregatirilor, echipa managerului Gheorghe Tadici a sustinut primele doua jocuri de verificare din acest an, adversara fiind HCM Baia Mare. Primul meci a durat trei reprize a cate 25 de minute fiecare, iar al doilea, doua reprize a cate 30 de minute. Ambele echipe au avut absente in lot, la Baia Mare lipsind Eliza Buceschi, convocata la lotul national de tineret, iar la Zalau, Roxana Varga si Andrada Pop, convocate si ele de selectionerul Dumitru Musi. Celor doua de la HC Zalau li s-au adaugat Nicoleta Molfea si portarul Adina Muresan, nevoite sa stea pe margine din cauza accidentarilor.

Formatia zalauana a fost net superioara baimarencelor, chiar daca managerul Gheorghe Tadici a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispozitie. Scorul primului meci, disputat vineri seara, a fost 42 – 25, dupa ce la finalul primei reprize baimarencele conduceau cu 11 – 10, iar meciul al doilea, disputat sambata dimineata, s-a incheiat cu scorul de 39 – 28 tot in favoarea Zalaului.

Pentru ambele echipe a fost ultimul test inaintea primelor partide oficiale din acest an. Zalaul va evolua vineri, in deplasare, la CSM Bucuresti, de la ora 17, in timp ce baimarencele vor juca pe terenul campioanei Oltchim, duminica, de la ora 18. Ambele partide vor fi transmise pe Digi Sport.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »