HC Zalău a câştigat „Cupa de Iarnă”

La o săptămână de la câştigarea „Cupei Slatina”, Handbal Club Zalău a obţinut numai victorii şi la competiţia pe care a organizat-o la poalele Meseşului, „Cupa de Iarnă”.
Echipa condusă de Gheorghe Tadici le-a avut ca adversare pe Universitatea Cluj, CSM Slatina şi SCM Craiova.
Turneul din Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a debutat cu jocul dintre HC Zalău şi CSM Slatina, duel câştigat de echipa zălăuană cu 26 – 23, după 18 – 11 la pauză. Alexandra Severin a fost cea mai bună marcatoare de la zălăuance, cu 8 goluri marcate, iar de la oaspete, Raluca Dascălu, cu 6 reuşite.
Craiova s-a impus în al doilea meci cu 31 – 27 în faţa clujencelor, după ce Clujul a a condus cu 15 – 14 la pauză.
În reuniunea de seară, Zalăul a învins cu 29 – 25 Craiova, 16 – 14 fiind scorul la pauză. Cele mai bune marcatoare au fost Claudia Constantinescu (de la gazde) şi Jelena Trifunovic (de la oaspete), ambele cu opt goluri marcate.
A doua zi a turneului a continua cu jocul dintre SCM Craiova şi CSM Slatina, duel câştigat de slătinence cu 34 – 26.
În ultima partidă a turneului, Zalăul lui Tadici a învins cu scorul de 38 – 32 Clujul, după 21 – 15 la pauză, Claudia Constantinescu marcând de 11 ori în poarta formaţiei de sub Feleac.
Cu trei victorii din tot atâtea partide, HC Zalău a ocupat primul loc la final, celelalte trei formaţii obţinând câte o victorie.

One Thought to “HC Zalău a câştigat „Cupa de Iarnă””

  1. Anonim

    Doar atat poti? Raluca Dascălu cine-i? Nu-i vorba de Raluca Dăscălete? De ce nu scrii ca vineri a fot prezenta o mare campiona a Zalaului, Simona Popa-Spiridon? DOAR HCZ!!!

Leave a Comment