HC Zalău a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”

„Cupa Consiliului Judeţean Sălaj” a fost ultimul turneu de verificare pentru Handbal Club Zalău, competiţia desfăşurându-se vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Alături de formaţia zălăuană au mai fost prezente: SCM Craiova, CSM Slatina şi Universitatea Cluj.
După o victorie la 5 goluri în primul meci, împotriva celor de la CSM Slatina, scor 30 – 25, echipa lui Tadici a dispus şi de SCM Craiova. Partida a fost foarte disputată, iar Craiova a intrat la cabine cu avantaj minim, 13 – 12. În partea secundă, scorul a continuat să fie la fel de strâns, iar la final, Zalăul s-a impus cu 22 – 21.
Sâmbătă, în ultimul meci al turneului, handbalistele zălăuane au întâlnit Clujul, formaţie în faţa căreia, Zalăul a dispus cu 29 – 25 (13 – 9).
În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: SCM Craiova – „U” Cluj 30 – 23, „U” Cluj – CSM Slatina 29 – 19 şi CSM Slatina – SCM Craiova 20 – 23.
Turneul a fost câştigat de HC Zalău, cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, urmată de SCM Craiova, cu 6 puncte, „U” Cluj, cu 3 puncte şi CSM Slatina, cu 0 puncte.
Organizatorii au acordat şi premii individuale, cel mai bun portar fiind desemnat Viorica Ţăgean, de la Universitatea Cluj, iar cea mai bună marcatoare a turneului a fost Roxana Szolosi (fostă Rob), cu 16 goluri marcate.
Duminică, 2 septembrie, este programată prima etapă din noul sezon al Ligii Naţionale, HC Zalău urmând să întâlnească pe teren propriu CSM Bucureşti.
„Pentru noi, campionatul începe abia în etapa a II-a, pentru că nu voi forţa jucătoarele în partida cu CSM Bucureşti. Noi avem multe jucătoare sub 20 de ani şi e greu să emitem pretenţii în faţa unei multinaţionale”, a declarat Tadici, care pare mulţumit de modul în care a decurs pregătirea de vară.

4 Thoughts to “HC Zalău a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj””

  1. Anonim

    Au lipsit sponsorii, finantatorii si presa; foarte bine. O vinere reusita prin faptul ca a lipsit si Sana marele organizator de chermeze. Sambata gafele lui Sana n-au lipsit care a uitat sa comanda trofeu pentru locul III. Astfel premiul pentru cel mai bun portar meritat de Paula a ajuns la U Cluj. Morare mai informeaza; cea mai buna jucatore-Cristina Zamfir Florian, miss turneu-Ana Marie Apipie Ticu. La cat mai putine gafe in noul sezonul de la cuplul Sana-Simi Corb!

  2. Anonim

    De ce nu CUPA PSD SALAJ?

  3. Anonim

    sotul roxanei ii cam pampalau, radeau niste mosi in tribuna oficiala de numele Szolosi si el nu zicea nimic

  4. rob rodica

    de ce sa fie pampalau pt.ca nu a dat satisfactie la nimeni voi nu stiti e un om mai destept ca toti care faceti comentarii care nu isi au rostul

Leave a Comment