HC Zalău mai poate pierde locul patru doar printr-un miracol

Magazin Salajean 2 mai 2011 0

HC Zalău mai poate pierde locul patru doar printr-un miracol

CSM Cetate Devatrans – HC Zalău 22 – 25 (12 – 13)

HC Zalău şi-a asigurat în proporţie de 99 la sută locul patru la finalul acestui sezon. Doar un miracol o mai poate coborî pe formaţia condusă de Tadici pe locul cinci, având în vedere că avansul faţă de ocupanta locului cinci, HCM Roman, este acum de trei puncte, iar în etapa viitoare, penultima a campionatului, HC Zalău va evolua pe teren propriu, în faţa penultimei clasate, Universitatea Reşiţa.

Ciuciulete şi compania au obţinut maximum de puncte joi după-amiaza, în întâlnirea de la Sebeş, în faţa echipei CSM Cetate Devatrans, chiar dacă era suficient şi un rezultat de egalitate pentru a se menţine pe poziţia a patra până la finalul sezonului.

Scorul final al meciului de la Sebeş a fost 22 – 25, după ce Zalăul a avut avans minim şi la pauză, când conducea cu 13 – 12. HC Zalău a avut un început foarte bun de meci, conducând cu 6 – 1 şi 7 – 2, însă spre finalul primei părţi gazdele s-au apropiat la un gol. Evoluţia bună a echipei noastre a continuat şi după pauză, când gruparea de la poalele Meseşului s-a distanţat din nou la 17 – 13, 18 – 14 şi 21 – 15. Cu cinci minute înainte de final HC Zalău a avut avantaj de şase goluri, 24 – 18, iar până la final devencele au mai marcat de patru ori, iar Zalăul o dată.

Etapa următoare, penultima a campionatului, este programată duminică, 8 mai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »