HC Zalău a făcut al doilea transfer al verii

Magazin Salajean 27 iunie 2011 0

HC Zalău a făcut al doilea transfer al veriiÎn vârstă de 22 de ani, Elena Carmina Bădiţă a semnat cu gruparea zălăuană un contract valabil pentru trei sezoane

Conducerea clubului HC Zalău a mai realizat zilele trecute un transfer, al doilea din această lună. Gruparea de la poalele Meseşului a ajuns la un acord pe o perioadă de trei sezoane cu jucătoarea Elena Carmina Bădiţă, care a evoluat ultima dată la SCM Universitatea Craiova. Şi-a dorit să vină la noi, deoarece consideră că la această echipă poate creşte din punct de vedere valoric. Este o jucătoare care a fost şi pe la Oltchim, din generaţia lui Băbeanu. Aş putea spune că este chiar o copie a fostei noastre jucătoare, Mia Rădoi. Este o handbalistă cu calităţi de apreciat, care face bine şi faza de apărare. Sper să se integreze cât mai repede în echipă, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Elena Bădiţă joacă pe postul de centru, dar şi pe cel de extremă stângă. În partida din această primăvară, dintre HC Zalău şi SCMU Craiova, încheiat cu scorul de 26 – 20, Bădiţă a fost folosită de antrenoarea Victorina Bora pe postul de centru.

Până la reunirea lotului, care va avea loc în data de 4 iulie, conducerea clubului zălăuan are în vedere realizarea a altor două transferuri. Până la reunirea lotului vom mai face două transferuri, dar, deocamdată nu putem dezvălui numele jucătoarelor, a mai afirmat tehnicianul echipei HC Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »