HC Dunarea Braila – HC Zalau, amanat pentru a doua oara

Magazin Salajean 21 mai 2012 0

HC Dunarea Braila - HC Zalau, amanat pentru a doua oara

Programat initial pentru aceasta dupa-amiaza, de la ora 18, dupa ce s-a amanat o data pe motiv ca echipa zalauana era angrenata in finala Cupei EHF, meciul dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau, care va decide castigatoarea medaliilor de bronz, a fost din nou amanat. In prima faza, selectionerul Radu Voina parea dispus sa le lase la echipele lor de club pe Georgiana Ciuciulete si pe Mirela Nichita, ambele de la HC Zalau, si pe cele doua jucatoare de la Braila, Bebe Perianu si Alina Horjea, astfel ca Federatia Romana de Handbal a programat jocul, apucand chiar sa delege arbitrii si observatorul.

Situatia insa s-a schimbat in totalitate, dupa ce selectionerul Voina a anuntat ca nu le mai lasa de la lotul national pe cele patru handbaliste. Daca antrenorul Brailei, Ioan Baban, ar fi acceptat sa joace impotriva Zalaului si fara Perianu si Horjea, managerul Gheorghe Tadici nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Asa trebuia sa se procedeze de la inceput, sa se stabileasca o data spre finalul lunii, 30 sau 31, cum s-a si propus initial. Faptul ca jucatoarele evoluau in aceste zile atat la echipa nationala, cat si la echipele de club, ar fi riscat foarte mult sa se accidenteze, ceea ce ar fi afectat ambele parti. Probabil cei de la Braila ar fi jucat si fara cele doua jucatoare, dar eu nu puteam sa accept sa joc la Braila fara Ciuciulete si Nichita. Sunt doua jucatoare valoroase, a caror evolutie conteaza foarte mult in jocul echipei noastre, a declarat fostul selectioner Gheorghe Tadici, care a mai precizat ca nu va fi foarte usor, in primul rand din punct de vedere financiar, sa tina echipa in pregatire pana la finalul acestei luni. Ne incurca si noua programul aceasta amanare, pentru ca va trebui sa le tinem pe fete in pregatire pana la finalul lunii, ceea ce inseamna costuri suplimentare, in special cu masa si cazare.

In aceste conditii, foarte probabil, meciul se va juca intr-una din datele 30 sau 31 mai, cum a si fost propus initial, cel putin din partea conducerii zalauane.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »