Handbalistele lui Tadici încearcă imposibilul în Turcia

Deşi speranţele erau mari înaintea „dublei” din sferturile de finală ale Cupei EHF, HC Zalău a obţinut săptămâna trecută doar o victorie la limită, 29 – 28 împotriva turcoaicelor de la Kastamonu Beledyiesi. Misiunea Zalăului în partida retur pare a fi una imposibilă în aceste condiţii, iar managerul Gheorghe Tadici a precizat că pentru o calificare în penultimul act al competiţie este nevoie de un joc de excepţie din partea formaţiei sale.
„Am obţinut o victorie la limită în primul sfert de finală, iar dacă ar fi să vorbim despre şanse, acestea ar fi undeva până la 10 la sută. Ar trebui să practicăm noi un joc foarte bun, iar ele să facă multe greşeli”, a precizat Tadici după partida de la Zalău, în care a acuzat şi vinelul slab al brigăzii de arbitri din Italia, afirmând că arbitrajul nu putea fi unul de calitate, atâta timp cât handbalul italian este în lumea a trei, chiar a patra.
„Chiar dacă am pierdut, rezultatul nu este rău pentru noi. Un gol nu cred că este o diferenţă mare. Sper să dăm tot ce e mai bun în meciul din Turcia, unde vom fi susţinute şi de un număr mare de spectatori, la fel cum a fost în tur şi echipa din Zalău”, a declarat portarul turcoaicelor, Anca Rombescu, una dintre evidenţiatele partidei din tur.
Meciul retur dintre Kastamonu Beledyiesi şi HC Zalău este programat duminică, la ora 16 (ora României) şi va fi oficiat de o brigadă din Portugalia, formată din Daniel Accoto Martins şi Roberto Accoto Martins.
Celelalte trei sferturi de finală sunt programate sâmbătă: Lada Togliatti – SCM Craiova, Larvik – Viborg şi Brest Bretagne – Vipers Kristiansand.

Roxana Rob, locul doi în topul marcatoarelor

Devenită una dintre cele mai importante jucătoare din echipa Zalăului, unde a fost transferată în urmă cu şapte ani, Roxana Rob se află în topul celor mai bune marcatoare din Cupa EHF. Jucătoarea antrenată de Gheorghe Tadici a înscris 44 de goluri în şapte meciuri, situându-se pe locul doi, la egalitate cu daneza Noorgard Osterballe. Locul I este ocupat de Dmitrieva Daria, cu 54 de goluri, componenta echipei Lada Togliatti.

One Thought to “Handbalistele lui Tadici încearcă imposibilul în Turcia”

  1. Anonim

    „greu la deal cu boi slabi” Jucatoare limitate din care Tadici a stors tot ce era de stors , fara posibilitati de progres in continuare,trebuie sange proaspat care sa creasca cu sanse de a progresa ! Se aude Dle Tadici ????????

Leave a Comment