Handbalistele (junioare III) de la CSS Zalau, neinvinse dupa primul turneu

Magazin Salajean 7 octombrie 2009 0

Echipa feminina de handbal (junioare III) de la CSS Zalau, antrenata de Gabriela Ortelecan, a avut o evolutie foarte buna la primul turneu din cadrul Campionatului National, terminand neinvinsa turneul de la Baia Mare.

CSS Zalau a fost repartizata in Grupa G, alaturi de Marta Baia Mare, care a si fost organizatoarea primului turneu, LPS Bistrita, CSS 2 Baia Mare si Extrem Baia Mare. In primul meci, zalauancele au dispus cu scorul de 25 – 17 de LPS Bistrita, dupa care a urmat duelul cu Marta Baia Mare, in fata careia echipa antrenata de Gabriela Ortelecan s-a impus la limita, cu scorul de 21 – 20. Ultima victorie a fost obtinuta in fata echipei Extrem Baia Mare, scor 15 – 9, dupa care a urmat remiza cu CSS 2 Baia Mare, scor 19 – 19. In urma acestor rezultate, CSS Zalau ocupa prima pozitie dupa primul turneu, avand sapte puncte acumulate. Urmatorul turneu va avea loc la Zalau, in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie. Cea mai buna evolutie din echipa zalauana a avut-o Raluca Nicolae, care a marcat nu mai putin de 34 de goluri.

Lotul CSS Zalau: portari – Iulia Tripon, Amalia Corha, Raluca Brumar; jucatoare de camp – Raluca Nicolae, Andreea Souca, Daniela Pop, Diana Costa, Bianca Muresan, Adelina Cadar, Madalina Pop, Eliza Sabou, Papp Claudia, Cristina Nechita, Andreea Duma si Georgiana Hendea. Antrenor: Gabriela Ortelecan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »