Handbalistele de la HC Zalău au rămas în pregătire până la finalul lunii

Chiar dacă ultimul meci oficial al echipei HC Zalău a avut loc în urmă cu două săptămâni, jucătoarele pregătite de managerul Gheorghe Tadici au rămas în pregătire până la finalul acestei luni. Antrenamentele se desfăşoară atât la Sala Sporturilor, cât şi la Stadionul Municipal, fiind o perioadă de refacere pentru handbalistele de la poalele Meseşului, care urmează să intre în vacanţă începând de luni, 30 mai.
„Fetele au rămas în pregătire, fiindcă este o perioadă de tranziţie pentru ele, la fel de importantă ca şi cea precompetiţională. Ele vor intra într-un concediu de odihnă de 20 de zile lucrătoare, însă vor avea un program individual de pregătire în această perioadă. Când revin la antrenamente, jucătoarele ar trebui să se afle la aproximativ 60 la sută din capacitatea lor de pregătire”, a afirmat Gheorghe Tadici, care a mai spus că vacanţa vine doar pentru jucătoare.
„Fetele vor intra în vacanţă, însă, noi, cei din conducere, vom avea activitate intensă, fiindcă trebuie să rezolvăm o serie de probleme administrative, dar şi problema privind transferurile. Vreau ca în zilele următoare să clarific problema transferurilor. Avem pe listă o serie de jucătoare, cu o parte dintre ele m-am şi înţeles, dar urmează să le dezvăluim numele în momentul în care îşi vor încheia socotelile cu actualele lor echipe”.
Principalele ţinte ale antrenorului Tadici sunt unul sau doi pivoţi, un portar şi un inter dreapta.
Reamintim că HC Zalău a terminat pe locul nouă actuala ediţie a Ligii Naţionale, iar în Cupa României a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de vicecampioana HCM Baia Mare.

Leave a Comment