Handbalistă de la HC Zalău, la lotul naţional de tineret

Naţionala feminină de tineret a României se pregăteşte în această perioadă pentru Campionatul European de Handbal, eveniment programat în perioada 27 iulie – 6 august, în Slovenia. Din lotul „tricolorelor” mici face parte şi portarul Raluca Kelemen, handbalistă transferată în această vară de HC Zalău de la CSS Caracal.
Naţionala pregătită de Ion Crăciun se pregăteşte în aceste zile la Oradea, iar la finalul săptămânii va participa la un turneu amical în Ungaria, unde vor mai fi prezente reprezentativele de tineret ale Ungariei, Danemarcei şi Sloveniei.
„Pe Raluca Kelemen o vom avea în lot abia după ce se va încheia Campionatul European. Ea se află acum în pregătire la lot, iar la finalul lunii iulie şi începutul lunii august, va participa cu naţionala de tineret la Campionatul European din Slovenia”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
În luna iunie, România a participat la Trofeul Carpaţi de la Constanţa, unde a avut ca adversare reprezentativele Olandei, Franţei şi Rusiei. „Tricolorele” mici au câştigat primul duel cu 28 – 25, iar echipa Franţei a învins-o cu 26 – 25. România a terminat la egalitate, scor 21 – 21 duelul cu reprezentativa Rusiei, campioana mondială la categoria de vârstă 1998 – 1999.
La turneul final al Campionatului European din Slovenia, România va întâlni Ungaria, Suedia şi Olanda.
Raluca Kelemen are 19 ani şi este originară din Râmnicu Vâlcea. În 2011, Raluca Kelemen a devenit campioană naţională la junioare III cu Grupul Şcolar Industrial Energetic din Râmnicu Vâlcea.

One Thought to “Handbalistă de la HC Zalău, la lotul naţional de tineret”

  1. Bine face . Dar sa o dea afara pe hoata aia de Cheta ,care isi bate joc de echipa !

Leave a Comment